2777
2789

واجب نیس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😊خوشحالم کردی چنتام بگو که کلا بیخیالش شم

خخخخ

خب نگا عزیزم طرفا بلور یا چینی ارکوپال و اینا معمولا خودشون رو سرویسشون چیزایی دارن ک شما برا پذیرایی بیاری بجا سوفله

سوفله برا رو سفره ک اصننن قشنگ نیست یجوریه برا رو میزم خیلی جا گیره  سنگینم هست 

اگه اهل مهمونی دادن واینا نیستی ک اصنننن نگیر

بعدم شما سوفله میخری مثلن میخای سالاد بیاری سره سفره 

وقتی مهمون داری 10 تا زشته یه طرف سالاد بیاذی باید دوتا سوفله بیاری ک دسته همه برسه یا سوپ یاهرچی

دیدی حتما ک چقد بزرگه 

بعد فک کن چجوری میخای دوتا دوتا پر کنی ی عالم غذا و سالاد مجبوری آماده کنی ک قشنگ پرشه

خخخخ خب نگا عزیزم طرفا بلور یا چینی ارکوپال و اینا معمولا خودشون رو سرویسشون چیزایی دارن ک شما برا ...

نه زیاد اهل مهمونی نیستم اره آکروپال و بلور گرفتم چینی هم میگیرم سوفله هارو خیلی گرون میگن من بخام چارتا بگیرم میشه ده ملیون که واقعا برا بودجه من زیاده ولی خوب نمیخامم کسی بگه نداره یا چی

نه زیاد اهل مهمونی نیستم اره آکروپال و بلور گرفتم چینی هم میگیرم سوفله هارو خیلی گرون میگن من بخام چ ...

شما مطابق با سبک زندگی و نیاز خودتون جهیزیه بگیرید نه حرف بقیه. توی این گرونی واقعا باید فقط فکر ضروری ها بود

برای مهمانی که حالت سلف داره و همه دور میز یا سفره نمی شینن و پراکنده هستند نیاز هست ولی اگر همه دور ...

اگه اونجوریه پس میزارم بعدا میخرم برا جهاز نمیخرم اونو موقع مهمونی میخرم 🙃

و اینکه خانوما من هیچی از خیاطی سر درنمیارم و میخام چرخ خیاطی نگیرم تصمیم درسته یا دارم اشتباه میکنم ...

خب بعد چیزی خواستی بدوزی کسی هست؟ مامانت مثلن هست؟ 

شما نخر فعلن

چیز میزی خواستی بدوزی میدی مامانت

بعدن اگه علاقه مند شدی میتونی بخری

ن تصمیم درستبه منم نمیخام بخرم به خیاطی علاقه دارم ولی میدونم فرصتشو ندارم یلد بگیرم یا دنبالش برم چون شاغلم

ولی مامانمو خالم چرخ خیاطی دارن وخیاطن میدونم میتونم بدم به اونا دسترسی دارم 

نه زیاد اهل مهمونی نیستم اره آکروپال و بلور گرفتم چینی هم میگیرم سوفله هارو خیلی گرون میگن من بخام چ ...

شما عزیزم 18 چرخ 18چرخم ک جهاز بببری اخرش یکی پیدامیشه بگه سوزن نداش فلانش اینجوری بود فلان وسیلش کم بود 

اصلا به حرف مردم یا حتی خاله و عمو جلو نرو

قشنگ با همسرت لیست کنید چیزایی ک مورد نظرته یامیدونی استفادت میشه بخر