2777
2789

پسر بچه ها عاشق لگو هستن هرچقد داشته باشن بازم دوس دارن یه مدل جدیدتر هم داشته باشن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بیشتر از اسباب بازی خوش شون میاد ببین بازی مورد علاقه اش چیه همونو بگیر

ماشین اونو که میگیرم خواستم در کنار اسباب بازی یه کادو دیگه ام باشه 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
معمولا عاشق تفنگ هستن پسر بچه ها ولی روحیه اش خشن یا اروم؟ 

ماشین که می‌دونم خیلی دوست داره جز اسباب بازی خواستم در کنارش یه وسیله کابردی هم بگیرم 

😕لگو هایی که عروسکی هستن عاشقش هستن 

فقط ببخشید این لگو ها پسرونه و دخترونه دارن؟؟چون خودم بچه ندارم اطلاعاتی ندارم سوال میکنم 

پسر بچه ها عاشق لگو هستن هرچقد داشته باشن بازم دوس دارن یه مدل جدیدتر هم داشته باشن

ممنون فقط شما سایتی سراغ دارین که داشته باشه؟؟که تنوع زیاد داشته باشه 

ممنون فقط شما سایتی سراغ دارین که داشته باشه؟؟که تنوع زیاد داشته باشه 

نه من قبلا که خواهرزاده هام‌کوچیک بودن براشون زیاد میخریدم اما از مغازه شهرکتاب تو شهر خودمون اونجا خیلی تنوع داشت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من از این که عروسک و اسباب بازی های چرت بگیرن واقعا بدم میاد.یه چیز خوبه که بهش یه چیزی یاد بده.کلی ...

درسته خودمم جز اسباب بازی تو فکرمه یه وسیله کاربردی مثل چمدونی یا ست حوله حموم و..بگیرم در کنارش