2821
2789
عنوان

چاقی صورت

209 بازدید | 6 پست

سلام . وقتتون بخیر دوستان عزیزم 

گفتم ی تاپیک هم بزاریم برای دوستانی ک دوس دارن صورتشون تپل شه 

شماها چ راه و روشهایی چ تجربه هایی برای چاق کردن صورت داشتین من خیلی دوست دارم صورتم تپل شه البته صورتم لاغر نیست ..ولی تپل هم نیس دوس داشتم یکم

پر تر باشه ..بیایم تجربیاتی ک جواب داده برای

چاقی صورت رو  هم ب اشتراک بزاریم که ب دور از عوارض باشه ممنون قشنگا 🙏🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دو تا قرص بدون ضرر دارم اصن بخدا عالیه بدون برگشت تضمینیا گین اپ و کینگ فت سریع چاق میشی اشتهارو خیلی زیاد میکنه... اگه جنس ایرانی و گیاهی میخواین مکث فود محصول طب صحراوی ولی پودره مثل شیرخشکه اینم خیلی تاثیر داره اگه فقط یه قسمت از بدنتو میخوای بزرگ بشه و بدون برگشت و ضرر باشه ام درخدمتم امضام شماره واتساپم و اینستام هست

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز