2777
2789

تنها برنامه سیما به اضافه مستند های حیوانات که میبینم و خب دوست دارم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من نمی بینم...چیزایی شنیدم الکی ان..قصه پردازی..

باید یه مرجع تقلید حرفشونو تایید کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دعوا میشه🙄

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نمی بینم...چیزایی شنیدم الکی ان..قصه پردازی.. باید یه مرجع تقلید حرفشونو تایید کنه

سال گذشته چندبار نگاه کردم، کارشناسایی که آوردند بسیار بسیار باسوادند.مثل آقای خسروپناه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اولین پستم رو دارم واست میذارما :) 

من میدیدم قبلا از یوتیوب الانم که خونواده میبینن از TV نگاه میکنیم ولی من حالم بد شده اضطراب گرفتم از زندگی و هر چی ورای اون هسش میترسم وحشت کردم صدای قرآن و دعا عوض آرامش منو میترسونه ولی بقیه عین خیالشون نیست همون لحظه فقط یه ذره متاثر میشن و تمام 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
سال گذشته چندبار نگاه کردم، کارشناسایی که آوردند بسیار بسیار باسوادند.مثل آقای خسروپناه

من ایشونو نمی شناسم..بالاخره یه آدم مورد اعتماد چون ما یه فامیل داشتیم ۶ ماه کما بود گفت فقط تاریکی بوده..مثل خواب ولی صدای اطرافیان و مادرم رو که ناراحت بودن و گریه میکردن می شنیدم...

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من نمی بینم...چیزایی شنیدم الکی ان..قصه پردازی.. باید یه مرجع تقلید حرفشونو تایید کنه

افراد روحانی میان گاهی تو برنامه اش من وقتی برنامه اون پسر اتیستیک دیدم دیگه شک نکردم چون افراد اتیسم دروغ نمیگن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز