2777
2789

خانوما 

10 کیلو هویج گرفتیم 

بعد میخوام هم نگینی کنم برا سوپ 

هم حلقه ای برا هویج 

همم رنده درشت 

دو نفریم 

چند بسته میشه؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره بسته هات چقدی باشه مقدارش من کلی میذارم هر بخوام یه تیکه میکنم ازش 

از این ظروف پلاستیکی های یه بار مصرف درب دار گرفتم... واس جهیزیس گلم 

بعد چند تا بسته میشه؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
چقدر امار بسته های باقالی و هویج و...میگیرید😝 خب بلاخره چندتا بسته میشه دیگه ده کیلو هویج چطوری م ...

واسه جهیزیس 😂😂😂

بعد ماه رمضون عروسیمه 

۱۰ کیلو هویج برا دو نفر خیلیه زیادم بمونه فریزر خیلی بد میشه یحوری میشه اخه هویج همیشه ی سال هست ...

مامانم میگه 10 کیلو سه بسته بیشتر نمیشه ک 😶

میخای چیکار.من همیشه نیم کیلو نهایت یک کیلو هویج تازه توی یخچال دارم یا خالی میخوریم یا سوپی خورشتی همون تازه استفاده میکنیم فریزری هیچی جز مرغ و سبزی قرمه اونم چندبسته نمیزارم

فقط خدا.🦋💜💪

من فقط مرغ گوشت سبزی قورمه دارم فریزر ...البته نخود سبز هم امروز خریدم برا فریز کردن بعد هم نوبت باقالی  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗