2777
2789
عنوان

بارداری

109 بازدید | 18 پست

سلام تو رو خدا یکی بیاد ب من بگه چکار کنم از اولی که پریود شدم همیشه پریودیام منظم بود،الان ۸ ماه اقدام ب بارداریم آقام خیلی دوس داره بچه اما باردار نمیشم افسردگی گرفتم چرا نمیشم،ازمایشات قبل بارداریم دادم گفت خوبه پس باید چکار کنم تو رو خدا بگین

تایسال وقت داری 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون ازمایش نداده

حتما باید آزمایش بده و خودتم برو دکتر سونو کنه

من چهارمین ماه اقدام هستم بعد ماه رمضون شوهرم میره آزمایش بده

دیگه وقت تلف نکنین

🥰خدایا شکرت🥰
میشه تنبلی تخمدان داشته باشم ب نظرتون برم سونو

علامتی چیزی داری؟موی ضخیم اطراف چانه یا سینه،جوش صورت مخصوصا اطراف چانه،چاقی در ناحیه شکم اینا علامت هاشه منم پریودم منظم بود تو سونو متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم فقط صورتم جوش میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞