2777
2789
عنوان

درس🖐️😐

139 بازدید | 17 پست

سلام ببخشید من امسال کلاس دهم رو تجربی خوندم اما ابم با فیزیک تو ی جوب نمیره و قصد تغییر رشته رو دارم کسی میدونه که میتونم موفق شم تو کنکور یا نه میترسم دوسال برا خوندن ی رشته کم باشه🖐️🖐️

منم با فیزیک خوش ندارم ولی عاشق شیمی و زیست و این چیزا هستم  ...امسال انتخاب رشته دارم  با توجه ب شرایطم میترسم نتونم بخونم....از راه دور تو مدارس شبانه باید بخونم

بنظرتون برم تجربی یا نه؟ تو رشته های هنری هم استعداد دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلم شیمی من میگفت اگه یه درسه از تجربی رو متوجه نشدین و نفهمیدن رشتتونو اشتباه انتخاب کردین و به خودتون ظلم میکنین 🚶🏿‍♀️

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

منم با فیزیک خوش ندارم ولی عاشق شیمی و زیست و این چیزا هستم  ...امسال انتخاب رشته دارم  با ...

این رو من نمیدونم ولی خودم به شخصه به زیست علاقه داشتم و معلمی اما امسال فیزیک بد بلایی سرم اوورد اگه میدونی که میتونی با فیزیک جور در بیای برو

[QUOTE=234571669]معلم شیمی من میگفت اگه یه درسه از تجربی رو متوجه نشدین و نفهمیدن رشتتونو اشتباه انتخاب کردین و به خو ...[/QUOTEحرفشون کاملا درسته چیزی که من الان فهمیدمش

توروخداتغیرنده من تغییر دادم سال ۹۰رفتم انسانی الان مثل خرپیشمونم توروخدا اشتباه من رو تکرار نکنم رفتم لیسانس گرفتم حسابداری تو روزانه الان هم بیکارم برو پرستاری بخون از همه هم تیکه می شنوم بع خاطره بیکاریم بخدا بشین بخون برو کلاس سی دی دانلود کن

[QUOTE=234572047]توروخداتغیرنده من تغییر دادم سال ۹۰رفتم انسانی الان مثل خرپیشمونم توروخدا اشتباه من رو تکرار نکنم رف ...[

من مطمعنم از اینکه اگه رشته تجربی بمونم هیچی نمیشم خودم به معلمی علاقه دارم حفظیاتمم عالیه تو راهی گیر کردم

[QUOTE=234572047]توروخداتغیرنده من تغییر دادم سال ۹۰رفتم انسانی الان مثل خرپیشمونم توروخدا اشتباه من ...

بخدا من هم به خاطراون رفتم انسانی نشد ازفرهنگیان قبول شم بیشترشون اون هایی که پدر ومادرشون معلمن برمی دارن از من گفتن جایی من نیستی بفهمی چی شده