2777
2789
عنوان

تولد 14سالگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 34 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تولدت مبارک 💖 

ولی عزیزم اینجا مناسب سن شما نیست😊

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
مبارک❤️ من که اصلا عین خیالمم نیست تازه‌ از کادوم خوشم نمیاد چندروز پیش تولدم بود😂💆🏻‍♀️

تولدت مبارک😂😍💞💞💞💞💞💞💞💞💞

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

تولدت مبااااارک باشه قشنگم انشالله به همه آرزوهای قشنگت برسی 🎉🎉🎉🎂🥳🥳🥳🥳💖💖💖💋💋💋💋 

فقط اینکه توروخدا وقتتو نزار برای فضای مجازی،سعی کن از اینا دور باشی و فقط تمرکز کنی روی آینده ات 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
منم اگ دختر ۱۴ سالم تو نی نی سایت بود واسش کادو نمیگرفتم

اگه بد باشین و حرف های دخترتونو گوش ندین مجبوری میاد اینجا این سایت محدودیت سنی نداره برای کسایی هست که مشکل دارن راه حل میخوان و دلشون گرفته

🫱🏽‍🫲🏻be yourself

تولدت مبارک استاتر مهربون اصلا ناراحتیت ازرش یه کیک و کادو نداره من خودمم ۱۴ سالمه ۱۲ روز دیگه تولدمه  اما حتی اگر هیچ چیزی هم اتفاق نیوفته بازم من ارزشم خیلی بالاس

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤