2789
عنوان

مرغ😑😶😐😶🙄😏😣

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
اول پیاز بریزم کمی تفت بدم بعد مرغو بریزم تامرغ سرخ شه پیازم میسوزه😑

ببین نه اول یکمی اندازه یک دقیقه یا کمتر از اون متوجه شدیکه پیاز یکمی تفت دادی زود زود مرع ها رو اضافه کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زعفران و فلفل تازه میریزم بو نمیده

الان باردارم زعفرون استفاده نمیکنم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
مرغو با ی پیاز گنده خورد نکنا اب پز کن بریز دور ابشو توی قابلمه دیگه مرغو با پیاز داغ و فلفلدلمه و ه ...

هیچوقت مرغام ازنظرم خوب نشد البته دیگران میگن خوشمزس ولی خودم بدم میاد.ولی توگوشت حرف براگفتن دارم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ببین نه اول یکمی اندازه یک دقیقه یا کمتر از اون متوجه شدیکه پیاز یکمی تفت دادی زود زود مرع ها رو اضا ...

درسته

عطاری عزیزم  یک نوع ادویه هست برگ خشک شده  برای مرغ عالیه مخصوص مرغ هست  اخه مرغ ه ...

اره منم الان باردارم بدتر حس میکنم

بعضیهاتوی بارداری که ویاردارن ازبوی غذاوبعضی بوهابدشون میاد وحالت تهوه هم می گیرن

اره کلا همه چیز بدمزس تودهنم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز