2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

427 بازدید | 49 پست

سلام باردارم و همون اول نذر کردم اگه بچه پسر باشه بزارم محمد// الان که شوهرم فهمیده بچه پسره میخواد اسم پدر مرحومش رو بزاره که (نگهدار ) بوده ...چیکار کنم منصرف بشه؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
نی نی سایت
6
50%
انتخاب اسم
6
50%
به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌ 

نی نی سایت

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اصلا توی اسم گذاشتن دخالت نمیکنه میگه تو نه ماه  زحمت حملشو میکشی پس حق تو هستش اسمشو انتخاب کنی

اسم بچه اولمم خودم گذاشتم طاها

بچه دومم هم اگه پسر بود مسیحا

اگه دختر بود جانان میزارم 

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
واایییی نگهدار چیه بگو بچمونو مسخره میکنن ببخشید بی ادبی نمیکنم ولی خب هر چیزی زمانی داره

چیکار کنم منصرف بشه

به دعای شما عزیزان محتاجم ✨ الهی خدا بهترینها رو برای همه ی ما رقم بزنه💚⁦❤️⁩ ‌‌‌‌