2777
2789
عنوان

یه غده حس کردم

77 بازدید | 7 پست

بچه ها دقیقا پشت گردنم جایی که مو شروت میشه سمت راست یه چیز برامده ای حس کردم 

خطرناکه؟؟

فک میکنم تورم غدد لنفاویرباشه تجربشو داشتین؟

میترسممممم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

واقعا 

منم کنجکاو شدم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
واقعا  منم کنجکاو شدم

کنجکاو چرا😐

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنجکاو چرا😐

برا منم پیش اومده بود 

الان نیست

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
برا منم پیش اومده بود  الان نیست

خداروشکر چقد طول کشید رفت؟

منم چند سال پیش تو سرم یه همچین چیزی حس کردم بعدش رفت😶

فک کنم خودمم چندین سال پیش باز اینطور شدم اما هر دوطرف بود الان فقط یه طرفه 

دقیق یادم نیس تورمش در چه حد بود ،خداکنه مثه هموموقع خودش بره

تو نت که کیزنی یه چیزایی میاد ادم وحشت میکنه

من الرژی دارم واسه همین چند روزه بخاطر فصل بهار بدنم خارش داره بعد امروزم که اینطور شده 

تو نت زده ممکنه سرطان لنفوم باشه یکی ار علائمشم خارش پوسته حالا من  از ترس ترکیدم😑