2777
2789
عنوان

جرئت حقیقت😍

118 بازدید | 13 پست

کارای جالبی که توی بازی جرئت حقیقت انجام میدین یا میگید انجام بدن یا سوالای باحال و چالشی برای حقیقت رو بگید😃

خوبه بلد باشیم هروقت خواستیم بازی کنیم نمونیم توش

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

حقیقت کسی نمیگه

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه جرئت اینکه بره تو پلی لیستش یه آهنگو شانسی انتخاب کنه تا تهش برقصه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

اخرین بار کی پیچوندی رفتی بیرون؟ 🤣

اخرین بار به کی فحش دادی ؟🤣

اخرین بار رفتی دستشویی دستاتو شستی؟🤣

برو با بابات پیام بده من از ایران رفتم 🤣🤣

به مامانت بگو امشب شام با من 🤣😅

اخرین بتر روی کی کراش زدی 🤣

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
مثلا یه جرئت اینکه بره تو پلی لیستش یه آهنگو شانسی انتخاب کنه تا تهش برقصه

تتوتو مخاطباش یکی رو شانسی انتخاب کنه بهش زنگ بزنه و مولا یه جیزایی بهش بگه

مثلا فهرم باهات

کات میکنم و....

از بازیش بدم میاد یه جمعی بازی کردیم خانومه گفت مشهد ک بودی با دوست دخترت رفتی شوهرش هم حقیقت انتخاب کرده بود گفت آره دیگ چ جنگی و دعوا و گریه لامصب خب حالا آنقدر راستگو ......اون هم تو جمع جلو همه خانومش میدونست میخواست تو جمع ضایعش کنه ک حال خودش خیلی بد شد 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

تتوتو مخاطباش یکی رو شانسی انتخاب کنه بهش زنگ بزنه و مولا یه جیزایی بهش بگه مثلا فهرم باهات کات می ...

یا بگه فلانی داری دو تومن قرض بدی بزنه رو اسپیکر

یا به نامزدش زنگ بزنه رو اسپیکر فقط میومیو کنه

از بازیش بدم میاد یه جمعی بازی کردیم خانومه گفت مشهد ک بودی با دوست دخترت رفتی شوهرش هم حقیقت انتخاب ...

😂😂😂😂 دیگه زیادی صداقت داشته لنتی

😂😂😂😂 دیگه زیادی صداقت داشته لنتی

آره لامصب لال می‌شدی یا میگفتی نه تمام ب جون هم انداخت 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.