2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 44 پست
چجوری ۲۵ سالشه دکترا مبخاد بخونه😐

چون از همون سال اول قبول شده 

الانم ارشد میخونه فعلا 

ولی قراره ادامه بده دکترا رو هم 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره البته اگه مجبور نشید بخاطرش روستا زندگی کنید

اتفاقا اینکه تو روستا بودن و پیشرفت کردن خیلی خوبه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
پس ببین طرز فکر خونوادش اذیتت می‌کنه یا نه چون به هرحال خونواده هم تا حدی مهمِ  مثلا من چندتا ...

حتی اگه محل زندگیشون خیلی فاصلش زیاد باشه هم؟

قبول نکردتون

خوب اول اینکه سنم کم بود دوم اینکه  به لحاظ وضعیت  زندگی درشرایطی نبودم که  بخوام قبول کنم وبیان چون ممکن بود رفت وآمدهازیادبشه دست آخرهم خوب من قصدشونداشته باشم الکی معطل نکنم کسی رو

بعداینکه اینطورکه من متوجه شدم ایشون ظاهرطرف  مقابلشون براشون خیلی مهم بودکه حتمازیباباشه وازدسته همکاران خودشون باشه که اینطورکه من فهمیدم ظاهربین بودند ومن  باتوجه به شناختی که ازخودم  داشتم برعکس این فردظاهربین نبودم 

علت بعدی فاصله شهری بود که ممکن بودبعدهابه لحاظ تفاوت فرهنگی به  مشکل ختم میشد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم یه جوری سبک زندگی من توشهر زندگی میکنم کل عمو ودایم هام توروستا اصلا فرقی بین زندگیا سبک فرهنگ ...

ببخشید منظورتون رو نفهمیدم 

میشه واضح تر بگید

میگم الان بیشتر روستاها پیشرفت کردن امکانات خوبی دارن فرهنگشون از من شهری بیشتره صاف وصادق هستن تلاش ...

مرسی عزیزم❤

حتی اگه محل زندگیشون خیلی فاصلش زیاد باشه هم؟

آره چون به هرحال زنگ میزنن یه حالو احوالی کنن ممکن یه حرفی بزنن باعث ناراحتی بشه مثلا فرض کن باردار شدی هی زنگ بزنن بگن خداکنه پسر باشه و یا کلا تیکه بپرونن و 

یا به هرحال میان سر بزنن مهمون بشن مثلا ممکن همسرت تو کارا بهت کمک کنه و اونا خوششون نیاد چون براشون مرسوم نبوده این چیزا 

به هرحال رو طرز فکر و خونوادش ببین چجورین نمیشه کلا چشم پوشوند و البته ممکن خونواده ساکتی باشن و از این چیزا نداشته باشن به هرحال احتمال هست که باید در نظر بگیری تا با چشم باز انتخاب کنه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
آره چون به هرحال زنگ میزنن یه حالو احوالی کنن ممکن یه حرفی بزنن باعث ناراحتی بشه مثلا فرض کن باردار ...

ممنون بابت راهنماییتون♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز