2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بیشعورن اونایی که مسخره کردن

چرا مردم کشور ما به فحش و دعوا و تحقیر و بی احترامی عادت کردن؟ 

یا یه جون چشاشون دراومده

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

نه دقیق نمیشناسند

نی نی سایت به تصویر بالایی بیشتر شبیهه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه دقیق نمیشناسند نی نی سایت به تصویر بالایی بیشتر شبیهه

دقیقااا

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

همه این سایت رو نمیشناسن.مگه اینکه خانوما خودشون همه جا از این سایت گفته باشن.نباید بگین.بنظرم اونی که میخواد حامله بشه جزو اولین کسانی هستن که سرچ میکنن نکات درباره بارداری و کم کم با این سایت آشنا میشن.ولی در مورد بقیه سنین و یا مردا از روی کنجکاوی میان مثلا دختر 13,14ساله چرا باید بیاد این سایت؟مشخصه کسی پیشش تعریف کرده و اونم آشنا شده..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
همه این سایت رو نمیشناسن.مگه اینکه خانوما خودشون همه جا از این سایت گفته باشن.نباید بگین.بنظرم اونی ...

درمورد همه چی صحبت شده ، یه چی سرچ میکنی میاره 

ع
درمورد همه چی صحبت شده ، یه چی سرچ میکنی میاره 

اره منم اولین بار در مورد یه کتاب سرچ کرده بودم که این سایت رو پیدا کردم 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین