2777
2789
عنوان

مامانم به دست و پام افتاده !!!

1516 بازدید | 36 پست

شوهرم تو کشتیرانیه ، تازگی بیماری اعصاب و روان پیدا کرد ، به همین دلیل منتقلش کردن به سازمان ، البته با یه پست بالاتر 

مامان من خیلی زخم زبون میزنه به من ، مخصوصا از وقتی فهمید شوهرم بیمار شده بیشتر ، یجورایی همش بهم میرسوند که خدا شوهرتو و زندگیتو به این روز انداخته و با حرفاش خون به دلم میکرد، چون بسیار حسوده و بدذات

منتظر بود شوهرمو اخراج کنن، یا میگفت از گشنگی میمیرین ، یا الان همش میگه مواظب باش دخترت عین باباش نشه و .....

خدای بزرگ و مهربون کاری کرد که نه تنها اخراج نکردن شوهرمو بلکه منتقل شد به سازمان با سمت و حقوق بالاتر 

از اونموقع همچین به دست و پام افتاده ، همش تعریفم میکنه ، مهربون شده ، در حالیکه میدونم از درون چه خبره 

یا همش میپرسه واقعا کارشوهرت صددرصد حل شد ؟؟؟!!! 

عجیب اینکه بطرز عجیبی مهربون شده ! ولی من اون حسادت و بدذاتی رو هنوزم حس میکنم ، اونم وحشتناک!!!

امروز با دخترم نشسته بودیم ، باز اونم تو روی دخترم میگه خیلی مواظب باش دخترت مثل باباش نشه ! از شدت فشار !!!!

گفتم خدابزرگه 

دخترم ۸ سالشه میفهمه

مادرمنه حسادت داره مثل دخترا نوجوان میمونه من دیگه براش تعریف نمیکنم از زندگیم شماام تعریف نکن که تو سرت بزنه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

چجور فهمیدی بیماری اعصاب و روان داره؟خواهشا با دقت بکو همسر منم بعضی مواقع اخلاقای عجیبی داره ک دست خودش نیست انگار

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ک بهشت زیرپای این ماماناس...

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
چجور فهمیدی بیماری اعصاب و روان داره؟خواهشا با دقت بکو همسر منم بعضی مواقع اخلاقای عجیبی داره ک دست ...

توهم داره فکر میکنه شنود میشه تعقیبش میکنن براش دسیسه میکنن فکر میکنه کنترل میشه با دوربین گوشی بشدت ولخرجه 

یه روز خوبه چند روز بد حملات پانیک داره بشدت لاغر شده و .....

توهم داره فکر میکنه شنود میشه تعقیبش میکنن براش دسیسه میکنن فکر میکنه کنترل میشه با دوربین گوشی بشدت ...

عزیزم..توروخدا باهاش کنار بیا و کمکش تو تنها کسی هستی که نجات دهندش از طرف خدایی...انشالله که زودی خوب بشه و درکنارهم پیر بشید

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91