2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

201 بازدید | 24 پست

نمیدونم اصلا ارزش ناراحت شدن داره یا نه  رفتم ژل زدم چند وقت پیش برای خط ختده و حالا برلی گونه  به خانوم دکتر گفتم کلا چه راهی داشت اینطور نشه گفت هایفو یعنی کشیدن صورت از سن ۲۵سالگی  یادم میفتاد چقدر مامانم گفت بیا برو ماشاژ چندساله پیش و من نرفتم اصلا فکرشو نمیکردم ، دکتر پوست میرفتم حتی ۱۰ساله پیش گفتم یه هاله ای افتاده رو خط خندم  رو اعصابمه  میگفت حساس نباش !  خاک بر سرش کنن دکتر معروفی هم بود گفتم راهی نداره گفت نه  اههه حالم بده  چرا نمیرفتم ماساژ برای پوستم که اینقدر نیفته حالا مجبور نشم ژل بزنم😔😔😔😔😪

هنوزم دیر نیست ماساژ تو هر دوره ای تاثیرشو میزاره

والا دیگه زل زدم گفت نیازی نیست  شایدم اگه ماساز بدم زل جا به جا بشه   ، خیلی غصم شده همش حرف مامانم تو گوشمه بیا برو ماساژ تا سفت بشه پوستت  😔😪 آخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا دیگه زل زدم گفت نیازی نیست  شایدم اگه ماساز بدم زل جا به جا بشه   ، خیلی غصم شده همش ...

اره اینم هست ژل زدی

مگه خیلی افتاده شده؟

چندسالته

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
اره اینم هست ژل زدی مگه خیلی افتاده شده؟ چندسالته

۳۸ آره ژل زدم تو پیشونی و دور چشمم چیزی نیست فقط خط خندم که باعث شده بود گونه هام بیفته بازم البته گونه داشتم ولی نه زیاد  ، آخه منی که به قول مامانم حرصی میشدم با دور دهنم بازی میکردم باید حتما یه کاری میکردم البته با پیشونیم هیچ فشاری نمیارم صافه صافه 

۳۸ آره ژل زدم تو پیشونی و دور چشمم چیزی نیست فقط خط خندم که باعث شده بود گونه هام بیفته بازم البته گ ...

گلم حرص نخور شاید خیلی حساس شدی

ولی چ خوبه اهمیت میدی

۳۸ آره ژل زدم تو پیشونی و دور چشمم چیزی نیست فقط خط خندم که باعث شده بود گونه هام بیفته بازم البته گ ...

من اصلا هیچ کرمی برای مراقبت نمیزنم 

ماساژ بهتره یا همین گرمایی که مثل لیفت میمونه و صورتو سفت میکنه؟

من اصلا هیچ کرمی برای مراقبت نمیزنم  ماساژ بهتره یا همین گرمایی که مثل لیفت میمونه و صورتو سفت ...

والا باید بری دکتر البته میگم که اون سال که من رفتم بهترین دکتر شهرم هست گفت حساس شدی برو خونه هیچیت نیست!  ولی برو یه دکتر خوب  

قربونتتت خیلی قشنگ شدم والا روحیه گرفتم یادم به ۲۹ سالگیم افتاد🥰😍😍🥰😍🥰

عااالی

همین ک حس خوب گرفتی خودش یه دنیا ارزش داره دیگه حرصم‌نخور شما شیش صفر از اونا ک ب خودشون توجه نمیکنن جلویی

والا باید بری دکتر البته میگم که اون سال که من رفتم بهترین دکتر شهرم هست گفت حساس شدی برو خونه هیچیت ...

یه پیجی هست کرمایی تبلیغ میکنه برای پوست 

نمیدونم بگیرم یانه

کرم‌شب و روز و کرم سفت کننده صورت ازبین بردن خطوط های ریز و کرم زیر چشم

کدومشون واجبه؟

یه پیجی هست کرمایی تبلیغ میکنه برای پوست  نمیدونم بگیرم یانه کرم‌شب و روز و کرم سفت کننده صور ...

ببین من کرم سفت کننده یادمه چندبار ۱۰ساله پیش زدم مال مامانم بود خدایی خوب بود اما موقته اثرش  فک کنم همه رو با هم انجام بده  چند  سالته؟