2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

172 بازدید | 18 پست

بچه‌ها گوش راستم قبلاً هم درد میکرد خودش خوب میشد الان از سر شب درد میکنه وحشتناک تیرمیکشه کل سرم درد میکنه چیکار کنم دلیلش چیه آخه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاعفونته یا دندونت خرابه. 

نمیدونم دندون عقل و کشیدم یکی دو تا دندونمم درد میکنه اگه مال دندون نباشه چی؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

پیاز کوچلو رو شعله کباب کن وقتی پیازه سوخت پوستش رو بکن برش به دل پیاز دل پیاز رو بزار تو گوشت بزاری قشنگ سوراه گوشتو پر کته... عالیه

پیاز کوچلو رو شعله کباب کن وقتی پیازه سوخت پوستش رو بکن برش به دل پیاز دل پیاز رو بزار تو گوشت بزاری ...

خیلی ممنون عزیزم 🙏🙏

نمیدونم دندون عقل و کشیدم یکی دو تا دندونمم درد میکنه اگه مال دندون نباشه چی؟

ماله دندونه همین الان دارم از گوش درد میمیرم. پروفن ارومش میکنه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

گوش خیلی مهمه حتی ی قسمتش هست ک اگه ب مشگل بخوره تعادل بدنتو ازت میگیره .چرا وقتی چننند بار درد گرفته نرفتی دکتر . صبح یا اگه واقعا حالت بده همین الان  حتما برو درمانگاه با ببمارستان شبانه روزی حتما .ان شاالله ک چیزی نیست و کاربلدش حلش میکنه .

الان فعلن با اتویی چیزی حوله گرم کن بذار ببین چطور میشه ...

اگه دردش ادامه داشت حتما یه دکتر برو،عفونت گوش اگه درمان نشه خیلی خطرناکه چون میزنه به مغز

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
گوش خیلی مهمه حتی ی قسمتش هست ک اگه ب مشگل بخوره تعادل بدنتو ازت میگیره .چرا وقتی چننند بار درد گرفت ...

الان که نمیشه برم ولی گرمش میکنم ممنون عزیزم