2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظرته بخوابیم

نه🥺😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
سلام من مرغ عشقم جغد نیستم 😌😂

شما خیلی شبیه یه آدمی هستی که من میشناسمش ولی خودش نیستی 💔

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍

من خوابم روحم از اینجا دس نکشیده هنو

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
جدی چیت میشود عزیزم شاید خودم باشم 😂

نه اگه اشتباه نکنم شما گفتی ترک هستی ولی من ترک نیستم 😂✋

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍