2821
2789
والا دورگم یه رگم زاهدانیه. بخاطر همین لغو کاربری میکنی بیخیال بزار باشه کی به کیه دقت نمیکنن ملت که ...

نه عزیزم تاپیکای قبلیمو ببینی گفتم که مازندرانیم اهل آمل _ در رفت و آمدم بین تهران _ آمل و لیسانس تئاتر عروسکی و دارم امسال کنکور میدم 😂✋

مطمئن بودم که فامیلمون نیستی چون مشخصات جور نیست اصلا ولی چهرت خیلی شبیه خیلی خیلی 😂😐

کنکور نزدیکه میخوام دیگه سایت نیام ⁦♥️⁩

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
تف تف  دست راست بکش سر من منم شوهر کنم 😂

بسه باتفات خیسمون کردی😐🤦‍♀️😂

بیا عزیزم ✋اینم دستم بیا بکشم رو سرت😁😂❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بسه باتفات خیسمون کردی😐🤦‍♀️😂 بیا عزیزم ✋اینم دستم بیا بکشم رو سرت😁😂❤

😂😂😂😂

مرسی مرسی 

ع جواب داد شوهر کردم 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
😂😂😂😂 مرسی مرسی  ع جواب داد شوهر کردم

دستم معجزه بوده آیا 🤔😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
دخترا عکس مکس بزارید بابا حوصلمون سررف😑

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
نه عزیزم تاپیکای قبلیمو ببینی گفتم که مازندرانیم اهل آمل _ در رفت و آمدم بین تهران _ آمل و لیسانس تئ ...

خیلی تابلو خودتو لو دادی الان یکی از صد متریتم رد شه میشناستت 🤣

آخی ان شاءالله بسلامتی رشته مورد علاقتو قبول شی بهتر نی نی سایت آدم از کار زندگی میندازه هرموقع ترک تحصیل کردی بیا جانم البته اگه دوست داشتی 🤩🤩

ن زیاد گفتم دلت نشکنه شوهر دارم 

خوشبخت بشی❤

خیلی تابلو خودتو لو دادی الان یکی از صد متریتم رد شه میشناستت 🤣 آخی ان شاءالله بسلامتی رشته مورد ع ...

اره والا 😐😂

چشم زیبا 🌸

با اینکه سایت خیلی کاربر داره اما فضاش برای من خیلی خودمونیه ⁦♥️⁩

اره والا 😐😂 چشم زیبا 🌸 با اینکه سایت خیلی کاربر داره اما فضاش برای من خیلی خودمونیه ⁦♥️⁩

قربونت دقیقا مخصوصا وقتی عادت کنی سخته دل کندن 

خلاصه هرجا هستی موفق باشی عزیزدلم ♥♥♥

قربونت دقیقا مخصوصا وقتی عادت کنی سخته دل کندن  خلاصه هرجا هستی موفق باشی عزیزدلم ♥♥♥

ممنونم همچنین 😍✨