2777
2789
عنوان

این دنیا جواب دل شکسته رومیدن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 59 پست
پس چرا کسی که به من تهمت ناروا زد جلوی همه. دلمو شکوند خدا جوابشو نمیده.  روز به روز گردن کلفت ...

فکر میکنی از سوراخی گزیده میشه که تو خوابم نمیبینید و نمیبینه من به کسی تهمت نزدم فقط اسم کسی رو بردم جلو کسی از جای خوردم که هیچکس نمیدونه ظاهر زندگیم اوکیه ولی دلم خونه 😔

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا بخونم؟

ببین پستش کردم اسم صفحه رمز وراز هست نمایه سبز داره،،،

اینو کپی کن بزن اینستا، ،نا امیدم نباشیااااا افرین دختر خوب

ramz__raz

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
ببین پستش کردم اسم صفحه رمز وراز هست نمایه سبز داره،،، اینو کپی کن بزن اینستا، ،نا امیدم نباشیااااا ...

بخدا دلم خودکشی میخوادقلبم داره کنده میشه سرناعدالتی دنیا،اینستامو پاک کرده چکارکنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دخترداییش بعد ازلج من هرروز خونشه

اگر واقعا هیچی نیست که قد و محکم وایسا بگو ثابت کن وگرنه مهرم میزار اجرا و وقتی ثابت نکرد از در صلح برو بگو من دشمنی بقیه و حسادت شون به ما رو میدونم و بهش عشق و اعتماد بده تا باورت کنه و تمام 

اگر حالا مسئل کوچیکی بوده که بزرگ نمایی شده فقط با زبون روز دست بزن رو قرآن که چیزی نبوده و با صلح و آرو بهش حالی کن که دشمن شاد نشیم و اگه میتونید از اونجا برو و با دختر داییش قطع رابطه کنید 

هرچی حرف زشته ولایق خودشه

تو ساکتی؟؟من جررش میدم همیشه خودش میاد اشتی، ،،بخدا انقد تهمت و حرفه‌ای بد میزنه او دعوا، الان بگم خادم وایناست خودتم میگیره، دخترش اینبار دعواش کرد،خره دیگه

بخدا دلم خودکشی میخوادقلبم داره کنده میشه سرناعدالتی دنیا،اینستامو پاک کرده چکارکنم

بیخود خودکشی چیه خدا نمرده که نعوذبالله انقد بزرگشون کردیم فک میکنیم چی میشه،محلش نده،بقول انوشه، اویزونی گریزونه گریزونی آویزونه   واقعا هم همینه، ابنا بیمارن بخاطر نادر وپدر ومحیط بد مال من که دائم ننش اینا دعوا داشتن اینم خورش گفت با گریه آسیب دیدم گفتم گناه من چیه 

اگر واقعا هیچی نیست که قد و محکم وایسا بگو ثابت کن وگرنه مهرم میزار اجرا و وقتی ثابت نکرد از در صلح ...

قطع نمیکنه بیشتر لج میکنه تازه خونه جدیده تو کوچه اوناس بدتتر نسبت به پسرداییش که داداش اون دخترست شکاکه ۶ساله عذابم میده

بیخود خودکشی چیه خدا نمرده که نعوذبالله انقد بزرگشون کردیم فک میکنیم چی میشه،محلش نده،بقول انوشه، او ...

چقد غلط دیکته دارم وااااییی

بیخود خودکشی چیه خدا نمرده که نعوذبالله انقد بزرگشون کردیم فک میکنیم چی میشه،محلش نده،بقول انوشه، او ...

میخوام جداشم ازش ولی پسرمو نمیده

تو ساکتی؟؟من جررش میدم همیشه خودش میاد اشتی، ،،بخدا انقد تهمت و حرفه‌ای بد میزنه او دعوا، الان بگم خ ...

چندساله ازدواج کردی

قطع نمیکنه بیشتر لج میکنه تازه خونه جدیده تو کوچه اوناس بدتتر نسبت به پسرداییش که داداش اون دخترست ش ...

اینجوری نمیشه که زندگیت داغون میشه هرکسی یه قلقی داره ببخشید ولی وای بر تو که دختر دایی قلق شوهرت رو میدونه تو نمیدونی  از این بد دلی درش بیار

میخوام جداشم ازش ولی پسرمو نمیده

جدا شدن شرایط میخواد ،منکه نمیدونم مشکل چیه خوب فکراتو کن،گریم نکن چرا خودتو ضعیف نشون میدی،مردا دنبال ..ک .و ن زنای مقتدر و خودساخته میرن، نصیحت کنم بهت عرکز ادای ادمای مظلوم رو در نیار بخر بپوش پول بگیر دریده باش  زرنگ باش بی ادب نه اما بی زبونم نباش ،،همچین بدبختن اکثرا همینطوری انگار حال میکنن بزنی سرشون

2790
2778
2791
2779
2792