2777
2789
عنوان

این دنیا جواب دل شکسته رومیدن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 59 پست
ابر بهار جان برو پستمو بخون برو صفحش تو اینستاگرام،  مشکل منو خیلیارو کد قرانی رفع کرده،،درباره ...

😭😭😭😭

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بله این دنیام چوب ت...اس تی نش میشه اونور هم حلالش نکنی سرکارش یا کرام الکاتبین هست،،خدا حق بندشو اگر قرار بود نگیره خدا نبود خدای عادل حواسش به همه چی هست حتی یه پلک زدن ما اون دنیا ریز ودرشت میشه برای حساب،،بگو برو تجربه بهروز عظیمی زندگی پس از زندگی رو ببین بلکه حیا کنی

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله این دنیام چوب ت...اس تی نش میشه اونور هم حلالش نکنی سرکارش یا کرام الکاتبین هست،،خدا حق بندشو اگ ...

همش حرفشو تکرار میکنه،دارم دیونه میشم 

چرا شکاک شدع🤒

ازاولش بود ولی یمدت خیلی خوب بودیم الان باز لج میکنه خدا خودش کمکم کنه

همه تو این دنیا جواب کارهاشونو ‌میگیرن  شک نکن  دیدم به چشم … حتی نمونه‌ش برای خودم اتف ...

خداکنه فقط بفهمه پاکم

شوهرم۲۷

حتما حرفی از کسی شنیده اگه دشمن داری یا عاشق ناکام براش توضیح بدین که این حرف از دشمنی بود خودتون با کمال میل گوشیتون رو در اختیارش بزارید بهش اعتماد بدین خدا لعنت کنه بعضی ها رو تو خودتم یکی بگه با شوهرت در رابطه بودم بد دل میشی چه برسه به مردا از در دوستی برو ببین کار کیه که به زندگیت حسوده

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺
همه تو این دنیا جواب کارهاشونو ‌میگیرن  شک نکن  دیدم به چشم … حتی نمونه‌ش برای خودم اتف ...

پس چرا کسی که به من تهمت ناروا زد جلوی همه. دلمو شکوند خدا جوابشو نمیده.  روز به روز گردن کلفت تر و سالم تر میشه

حتما حرفی از کسی شنیده اگه دشمن داری یا عاشق ناکام براش توضیح بدین که این حرف از دشمنی بود خودتون با ...

دخترداییش بعد ازلج من هرروز خونشه

😭😭😭😭

برو زود وبخون خودم مشکلات دادگاهی باهاش حل شد ،،،بگم معجزه ،،،،منم ازین ساعات طاقت فرسا زیاد داشتم،،بگو واگذارت به آقا علی حقمو ازت بد میگیره ها

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
برو زود وبخون خودم مشکلات دادگاهی باهاش حل شد ،،،بگم معجزه ،،،،منم ازین ساعات طاقت فرسا زیاد داشتم،، ...

کجا بخونم؟

2790
2778
2791
2779
2792