2777
2789
عنوان

زندگیم تموم شد

476 بازدید | 23 پست

خیانت ؛ فحش ؛ دست بزن ؛ مامانش منو زد ؛ با هزار نفر در ارتباط بود ؛ خیلی آشغال بودن جهیزیمم دزدیدن ؛ توافقی جدا شدیم ؛ چی میخوان جواب منو بدن تو این دنیا ؟ همش خوابشونو میبینم ؛ خواب میبینم مامانش نشسته رو گلوم خفم کنه ؛ شوهرم یه آدم هرزه ؛ خب چرا اومدین خواستگاری یکی رو به راحتی آب خوردن بدبخت کردین بعدم راحت گفتین طلاق ؟ چی میخواین جوابمو بدید شما ؟ 

دیشب خواب دیدم مادربزرگم که فوت کرده خونشون رفتم بعد مادرشوهرم اونجا بود دست انداخت گردن مادربزرگم به من میخندید 

هرجا هستی خدا جوابتو بده ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چندسال باهاش بودی؟ خیانتشو چطور فهمیدی؟ مادرشوهرت چرا زدت؟

۲۴ سالمه - ۴ سال باهاش بودم - تو گوشیش با ده نفر دوسته _ میکفت پسرمو ازم گرفتی روز جمعه نزاشتی بیاد پیش من جمعه ها مال منه ؛ بعد گفت اصن واسش نامزد کردم تو برو

مگه خب موقع ازدواجت صبر نکردی بیشتر بشناسیشون؟ آدم اگه واقعا اخلاقش عن باشه همون اول زندگی مشخص میشه ...

حتی توی عقد هم نفهمیدم ؛ بعد عروسی خودشونو نشون دادن ؛ به شدت متظاهر و حفظ ظاهر بلدن 

۲۴ سالمه - ۴ سال باهاش بودم - تو گوشیش با ده نفر دوسته _ میکفت پسرمو ازم گرفتی روز جمعه نزاشتی بیاد ...

شبای جمعه میفرستادیش بره انگار بیشتر به دردش می‌خورده. چه مادر مزخرفی. انشالله زن بعدی میاد درس حسابی اول به ننش میده بعدم بخودش. توام باور کن خدا کمکت کرده که خودشون گفتن برو وگرنه طلاقتو نمی‌دادن اذیتتم میکردم بدتر بود. به پیشرفتت فک کن خیلی سنت کمه

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه