2821
2789
عنوان

قانون جذب

351 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

خیلی وقتا میبینم میگن با قانون جذب ب هرچه که خاستیم رسیدیم

آیا حقیقت داره؟ 

شماها خودتون امتحان کردید؟

ب چیا رسیدید با قانون جذب

بیاید تجربه هاتون رو بگید و بگید طی چه مدتی؟؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله من به خونه و ماشین و بچه 

رسیدم 

ویه بیماری داشتم که خدارو شکر اونم خوب شد

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بله من به خونه و ماشین و بچه  رسیدم  ویه بیماری داشتم که خدارو شکر اونم خوب شد

میشه توضیح بدی عزیزم؟ 

من اینکارو می کنم اخر نمازم ک دعا کردم تموم شد بعد برا خودم دعا می کنم و هرچیزی ک بخوام با ویژگی هاش کامل برا خدا توضیح میدم بعدش خدا نشونه هایی میفرسته منم میرم دنبال اونا و گیر نمیدم چرا برآورده نکردی چون مطمئنم خدا دیده و شنیده و آماده کرده فرستاده تو کائنات تا از عالی ترین راه برسه دستم

همسرم هم همینجوری جذب کردم و جالبیش اینه هر ویژگی سر نماز خواسته بودم شوهرم داره🥲

سلام

به قانون تلاش معتقدم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من اینکارو می کنم اخر نمازم ک دعا کردم تموم شد بعد برا خودم دعا می کنم و هرچیزی ک بخوام با ویژگی هاش ...

پس دل خوبی داری یا خدا صداتو خوب میشنوه .. یه لطفی در حقم میکنی؟

میشه توضیح بدی عزیزم؟ 

یه دفتر برمیداری و خواسته هاتو مینویسی و قسمت بعد هم  جوری مینویسی که انگار بهش رسیدی و با لذت تعریف میکنی

مثلا من دوست دارم ماشین داشته باشم

قسمت بعد مینویسم وای که من با این ماشین چه مسافرت هایی برم چه دور دور هایی کنم

و 20دقیقه قبل خواب و 20دقیقه صبح بیدارمیشی به خواسته ت فکر کن انگار که اون خواسته ت براورده شده برات تو اون موقعیت قرار بده خودتو

واز خدا بخواه به زیباترین و ساده ترین وراحت ترین شکل خواسته ت رو بهت بده

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
سلام به قانون تلاش معتقدم 

من خودم واسه ی چیزایی خیلی تلاش کردم ولی نشد 

شنیدم قانون جذب بهتر جواب میده

ینی اینطور نیس؟