2777
2789

واقعا؟چه قرصی 

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چیکار کنیم موفق باشی ولی دو سه ماه دیگه قطع کنی قرص رو بادت می‌خوابه این چاقی نیست عزی م باده. بعد معده و اینات هم به مشکل میخوره بادتم می‌خوابه. پوستت هم ترک میخوره 🤗 

جی فست خارجی

قیمتش چنده؟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

[QUOTE=234530557]خب چیکار کنیم موفق باشی ولی دو سه ماه دیگه قطع کنی قرص رو بادت می‌خوابه این چاقی نیست عزی م باده. بع ...[/QUOTE همش ۵ ۶ کیلو چاق شدم ن ۲۰کیلو اونم تو دوسه ماه

۱۴۰ من از داروخونه خریدم ن عطاری...بعدم پف نکردم اصلا..خودمم استخونی نبودم خوب بودم الان پرتر شدم

بعد چند ماه ۶کیلو چاق شدی؟