2777
2789
عنوان

چند سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 28 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همین که گفتید با اینکه الکی با جنس مخالف دوستی بشی بده و تاثیر تو زندگی آینده مون میزاره

اها...البته نظر من بود...به وضوح زندگی خودم و خواهرمو دارم میبینم...بهم گفت کاش خودمو جمع و جور میکردم...عواطفمو

نمیگم بعدا حتما بد میشه...اما قطعاااا یه چیزای خییییلی قشنگ از دست میره یا کم میشه.مثل شوق شور اشتیاق عشق دلبستگی   هزار تا حس دیگه...

خودمونو گول نزنیم...

*عشق با بی تجربگی میاد*

وا  اگه خوب بودید باهم چرا جدا شدید

میدونی وقتی داداش من  و خواهر اون ازهم جدا شدن اختلافا ب حدی زیاد بود خانواده ها ب حدی توی رابطه ما دخالت کردن ک اون موقع بهترین راه جدایی بود بعدشم سن دوتامونم کم بود من ۱۷ بودم اون ۲۳

یه بار عاشق شدم و صادقانه بهش گفتم بدون ریا و ... 

ولی اون تحقیرم کرد و رفت 

خیلی دلم شکست و خودمو شماتت میکردم که چرا بهش گفتم ولی بعد یه مدت اون بود که پشیمون برگشت به من و ابراز علاقه کردن

الانم واقعا سردرگمم که چه کار کنم....

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
کی مجبورتون کرد و چرا

میدونی اگر فامیل نبودیم قطعا زوج خوبی میشدیم ولی این فامیل بودن کارو خراب کرد چون داداش من و خواهراون ازهم جدا شدن همش سر اونا بحثمون میشد یه چیزی ب داداشم میگفت من طرف داداشمو میگرفتم و اونم متقابلا همینطور ازخواهرش طرفداری میکرد.از اون طرف خانوادش ب شدت باهام بد شدن انقد این اختلافا شکل گرفت ک منجر ب جداییمون شد