2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت.......😭😭😭😭😭😭

1032 بازدید | 30 پست

امشب شام رفتیم رستوران.بعد بابام پاشد رفت جوجه سفارش داد واسه همه بعد اومد گفتم چی سفارش دادی گفت جوجه منم گفتم نمیخورم مال منو عوض کن ب کباب کوبیده،بعد پاشد رفت باز اومد گفتم بابا عوضش کردی یا بادت رفت.سرم داد زد انگار توو عمرت کباب نخوردی اندازه تانکری شدی اینقدر چاقی ابروم و بردی من بجات باشم هیچی نمیخورم‌.خیلی دلم شکست.غذا کوفتم شد.از سر شب سردرد بدی گرفتم و اصلا حالم خوب نیست.دخترا ۸۵ کیلو ام.قدمم ۱۷0.باشگاه هم نمیزارن برم لاغر کنم.خیییییییلی ناراحتم😔😔😔

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لاغری ب باشگاه نیس

خواهرم بدون باشگاه ۲۵ کیلو کم کرد ..

خودت لاغر شو ب باشگاه چیکار داری

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

چ بابای سنگدلی. چطور دلش امد این حرفارو زد. شمام با پیاده روی وورزشو رزیم میتونی لاعر کنی

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏