2777
2789
عنوان

خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست
نه چه اشکالی داره 

اخه من تازه چندماه چادری شدم قبلش مانتویی بودم تو دانشگاه هم بعد این هفته ای حضوری بود تیپم رسمی بود الان یهو روسری رنگو چادر عربی بپوشم به نظرت ضایع نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من تازه چندماه چادری شدم قبلش مانتویی بودم تو دانشگاه هم بعد این هفته ای حضوری بود تیپم رسمی بود ...

من تموم سال های یونی وقنعه داشتم و چادر. بدون مقنعه مشکی. مقنعه های رنگ مناسب میذاشتم.سبز ابی کرم نخودی جیگری قهوه ای. حتی یاسی..خیلی خوبم بود. دلیلش اینه من کلا مشکی دوس ندارم

نه اینجا گیر نمیدن اصلا با چادر

منم چادر داشتم ...

ولی به نظرم اگه روسری رنگ جیق نباشه و حواس بقیه رو پرت نکنه اشکالی نداره...

مقنعه به درد کسایی میخوره که پوشش بیرون و دانشگاهشون با هم فرق میکنه...

البته نطر منه😁

روسری گیر میدن فکر کنم. من یه بار یه دانشگاهی رفتم دانشجوی اونجا هم نبودم بهم گیر دادن هر چی میگفتم ...

سراسری مطمئنم گیر نمیدن. بیشتر بچه های دانشکده الهیات میپوشیدن. البته دانشکده های دیگه هم بود. ولی دانشکده الهیات خوب اکثرا چادری بودن حامعه اماریش بیشتر بوده

ولی میترسم مقلا بگن وا چرا یهو رنگی شد

من از سورمه ای شروع کردم. شد ابی کاربنی. شد نخودی. اتفاقا اساتیدم استقبال میکردن از این روحیه. هم دانشگاهی هامم خوششون می اومد. بعدم من سعی میکردم شلوارهامم یا مقنعه ام جور بشه. ولی به نظرم شال و روسری برای دانشگاه مناسب نی

اها من ۲۱سالمه 🙃

اون موقع من۱۸سالم بود. تا۲۶سالگی که ارشد بگیرم وضعم همین بود. اصلا تو زندگیمم همینم. من از مشکی خوشم نمیاد. همیشه رنگ روشن میپوشم. به طبع روحیه خوبی هم دارم. اگر ایمان داشته باشی برازندته بقیه هم همینطور فکر میکنن. یادمه وقتی مقنعه یاسی گذاشتم بچه ها هم تعجب کردن هم خوششون اومد. من بارها بهشون گفتم از مشکی خوشم نمیاد و از وسایل و شلوار ووووو متوجه بودن بچه ها. 

خنده هم داره بخدا. مخصوصا چادرایی که تو دانشگاشون دور کمر میبندن. من ندیدم ولی وصفشو شنیدم

یعنی چی؟؟

یعنی چادرو دور کمرشون میبندن یا مدلش اینه؟؟

اگه از اون مدل دارهاست بعضیهاش واقعا بالاتنه رو بیشتر نشون میده ..🙃