2777
2789
عنوان

برا رفع کبودی گردن چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 19715 بازدید | 33 پست

نمیدونم تحربه ندارم

یاد زنداداشم افتادم😐بچه بودم دیدم گردنش کبوده جلو جمع گفتم عه زنداداش چت شدههه😱گردنت چرا کبودهه

گفت خواهرم گاز گرفته😐🤣🤣

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت چرا کبود شده

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
انقد اونجارو بخارون که زخم بشه بعد بگو پشه نیش زد

پشه زد ، دعوا کرد ، خورد 

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
اره ولی خب جلو داداشم و خانوادم خجالت میکشم 

ازین گردنبندای که کیپ گردنه نداری ببندی روش؟

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

وااای یاد خودم افتادم😂🤣🤣🤣

دوران عقد یبار لپام کبود شده بود شب که برگشتم خونه خودمو محکم زدم به در هال گفتم وای لپم خورد به در همه یجوری نگام کردن که خر خودتی😑😂😂😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ن متاسفانه حتی لباس پوشیده ندارم اخه بد جاس تو هونه هم نمیتونم شال سر کنم 

خب هیچ نیم کیلو کرم پودر بزن تا ۲/۳روز.

بعد دیگه خودش میره

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍