2777
2789

من نمی‌دونم چرا پوشه تلگرامم تو‌ مدیریت فایلهام نمیادش؟؟؟

چندتا فیلم دانلود کردم تو تلگرامم بعدش حالا نمیشه پام کنم پوشه اش نیست... حافظه گوشیم پر شده🙂✌️

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

گوشی های سری اندروید 7 به پایین میره توی دیتا 

به بالا پوشه تلگرام

گاهی اوقات پوشه مخفیه توی مدیریت فایل  تنظیمات نمایش پوشه های مخفی

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا؟؟

تنظیمات تلگرام،داده ها و ذخیره سازی،میزلن استفاده از داده،رسانه و فایل ها،این اخری زیرش حافظه تلگرامتو میزنه چقدر استفاده کردی بزن روش همه رو پاک کن تلگرامت سبک میشه،البته هرچی کلیپ دانلود کردی هم پاک میشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

دومین چیزی که میگم برو تو فایل های گوشیت تو فایل های دانلودی نه پوشه تلکرام پوشه فایل های دانلودی ممکنه اونجا باشه چون فیلمای من اگه فایلی باشن تو دانلودها ذخیره میشن نه تو پوشه تلگرام

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دومین چیزی که میگم برو تو فایل های گوشیت تو فایل های دانلودی نه پوشه تلکرام پوشه فایل های دانلودی مم ...

نه رفتم اونجا نبود..یه چندتا کلیپ کوتاه بودش که قبلنا دانلود کرده بودم... فیلما نیستن🙈

آره از مدیریت فایل حدفش کردن باید بری سه نقطه روی اون فیلم رو بزنی و توی گالریت ذخیره کنی برای اینک ...

فیلما رو هم پاک کردم نیست 🥺🥺که برم ذخیره ‌‌‌‌‌‌کنم بعدش پام کنم

تنظیمات تلگرام،داده ها و ذخیره سازی،میزلن استفاده از داده،رسانه و فایل ها،این اخری زیرش حافظه تلگرام ...

حافظه گوشیم از ۸۸ درصد رسید ب ۶۱....درست شدش مرسی عزیزم