2777
2789
عنوان

بازیگری

66 بازدید | 4 پست

دوستان اینجا کسی هست که الان در حال یادگیری بازیگری باشه؟میخوام بدونم قبل از کلاس رفتن چجوری اطلاعاتمو در موردش زیاد کنم؟کتاب خاصی رو میشناسین که واقعا خوب باشه؟

به نام خدا ..پارتی باید داشته باشی نه مطالعه😂❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

هییییییی     از علاقه مندی های دوران نوجوانیم بود

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا ..پارتی باید داشته باشی نه مطالعه😂❤

نه بابا یکی از آشناهای دور ما الان بدون پارتی بازیگره ولی خب از بچگیش دوره های بازیگریو میرفت و تئاتر کار میکرد

نه بابا یکی از آشناهای دور ما الان بدون پارتی بازیگره ولی خب از بچگیش دوره های بازیگریو می ...

بله خب اون با استعداد و پشتکار زیاد و البته همراهی شانس وارد شده ...ولی با پارتی بدون داشتن این سه کنار هم که خیلی زمان‌بر و بعیده حتی، میشه وارد شد ... من هم از نزدیکانم وارد بازیگری شدن ولی به سفارش و معرفی عوامل سینمایی ... هر دو صورت ممکنه ولی دومی خیلی راحت و زود انجام میگیره اگر واقعا علاقه و استعداد داری سعی کن همون آشنای دوری که گفتی معرفیت کنه به عوامل ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.