2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته🙂

156 بازدید | 26 پست

یکسالونیمه باهاشم هیج حرفی در مورد آینده نزده 

میدونم سربازه شرایط نداره کار نداره ولی کاش حداقل بهم نشون میداد که میخواد منو تو آیندش داشته باشه 

دیشب بهش گفتم خواستگار اومده فقط پرسید چی گفتی گفتم فعلا هیچی گفت باش

امروز انگار نه انگار شروع کرد به شوخی خنده کردن دلم‌میخواست حداقل ناراحت باشه 

دارم دیوونه میشم🙂

دوسش دارم خیلی ولی آخه چرا دلش نمیخواد منو داشته باشه💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب تو که لبخند داری و خوشالی پس خداروشکر😐

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم سخته ولی معلوم شد واسه زندگیش نمیخوادت دیگه تمومش کن کم کم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

مشخصه که قصدش جدی نیست و فقط برا دوستی میخوادت

توهم فقط برای دوستی بخوادش وگرنه ضربه میخوری🙂💔

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

ببین من یه رابطه کات شده داشتم اشتباه منو تکرار. نکن همه روانشناسا میگن شیش ماه الی یه سال کافیه واسه آشنایی بشین جدی باهاش درباره آینده حرف بزن تا مثل من افسرده نشی