2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید حالم خوب نیست 🥺

132 بازدید | 13 پست

من عقدم... نزدیک یه ساله.. ولی تازگیا شوهرم مثل قبل نیست احساس می کنم سرد شده ازم ..خیلی کم پیام و زنگ میزنه..همش من باید زنگ بزنم رفتارش باهام خیلی تغییر کرده.. همیشه خیلی زود به زود همو میدیدیم ولی الان برا دیدن من زیاد تلاش نمی کنه. من چیکار کنم؟میشه راهنمایی کنید 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید درگیر چیزه مثلا کاراش زیاده

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾

با خودش صحبت کن تمام این حرفایی ک به ما گفتی بهش بگو ببین واکنش چیه شاید سوتفاهم باشه حقیقت این نباشه شایدم جایی ازت دلگیر شده ک سرده،هزار علت داره باید از خودش اول بپرسی عزیزم اونم با مهربونی

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

عزیزم یمدت توام اصلا سمتش نرو، بجز احوال پرسی روزانه چیزی بهش نگو، اصلا زنگ نزن ببین به اعتراض چیزی میگه یا نه؟ اگر گفت ک بگو توام یکمی عقب کشیدی حس کردم درگیر چیزی هستی گفتم مزاحم نشم، اگر هیچی نگفت و خدا خواسته بود ک نشونه خوبی نیست

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید