2777
2789

ایرانین دیگه فک نکنم فرقی داشته باشه

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیربها میدن اهل سنت .

والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی
مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن
هر کی دوس داشته باشه هم میتونه سکه بگیره

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ...

آخه اطرافم اهل سنت دیدم که رسم شیربها دارند 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
فامیل ما سکه میزاریم کلا

اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهريه شرعي ميشه ١١تا سكه😐

والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ...

من يه خواستگار دارم ميگه رسم ما ١٨مثقال طلاس كه ميشه تقريبا ١١تا سكه يعني واقعا اينقدر كم مهر دختر ميكنن سني ها؟

اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ...

ربطی به سنی بودن نداره  ما سنی هستیم اما مهریه سکه میذاریم  اونا احتمالا رسم خانوادگیشونه مثقال طلا میذارن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ...

رسم نیس

هر کی هر چقد دلش بخواد میگیره مثلا من ۱۹ تا اشرفیه مهریه ام خواهرم ۴۰۰تا سکه

کلا هر چقد عروس تعیین کنه

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792