2777
2789

ایرانین دیگه فک نکنم فرقی داشته باشه

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر کی هرچی دوست داشته باشه میذاره  چیز مشخص شده ای نیست

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ...

آخه اطرافم اهل سنت دیدم که رسم شیربها دارند 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
فامیل ما سکه میزاریم کلا

اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهريه شرعي ميشه ١١تا سكه😐

والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ...

من يه خواستگار دارم ميگه رسم ما ١٨مثقال طلاس كه ميشه تقريبا ١١تا سكه يعني واقعا اينقدر كم مهر دختر ميكنن سني ها؟

اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ...

ربطی به سنی بودن نداره  ما سنی هستیم اما مهریه سکه میذاریم  اونا احتمالا رسم خانوادگیشونه مثقال طلا میذارن

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ...

رسم نیس

هر کی هر چقد دلش بخواد میگیره مثلا من ۱۹ تا اشرفیه مهریه ام خواهرم ۴۰۰تا سکه

کلا هر چقد عروس تعیین کنه

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙