hoho69 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 عنوان مهريه سني ها 2490 بازدید | 39 پست بچه ها سني ها مهريه معمولا چي ميذارن؟١٨مثقال طلا؟يا سكه ميذارن؟ 1401/02/01 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9511 شیربها میدن اهل سنت . دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
_هیدن_ عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2729 ایرانین دیگه فک نکنم فرقی داشته باشه حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
۷۷mina عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 14470 هر کی هرچی دوست داشته باشه میذاره چیز مشخص شده ای نیست از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
گلابتون۱۱۱ عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 2910 شیربها میدن اهل سنت . والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسیمهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرنهر کی دوس داشته باشه هم میتونه سکه بگیره اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9511 والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ... آخه اطرافم اهل سنت دیدم که رسم شیربها دارند دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
hoho69 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 فامیل ما سکه میزاریم کلا اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهريه شرعي ميشه ١١تا سكه😐
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9511 يعني كلا مهريه ندارن؟ نمیدونم.مهریه که حتما دارن دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
hoho69 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 والا ما اهل تسننیم ندیدم شیربها بگیره کسی مهریه هم اکثرا معمولا ۱۹ تا اشرفی یه مثقالی میگیرن هر کی د ... من يه خواستگار دارم ميگه رسم ما ١٨مثقال طلاس كه ميشه تقريبا ١١تا سكه يعني واقعا اينقدر كم مهر دختر ميكنن سني ها؟
banor عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 492 اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ... اینم هست ولی چیز مشخصی نیست کلا
۷۷mina عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 14470 اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ... ربطی به سنی بودن نداره ما سنی هستیم اما مهریه سکه میذاریم اونا احتمالا رسم خانوادگیشونه مثقال طلا میذارن از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
گلابتون۱۱۱ عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 2910 اخه من يكي اومده خواستگاريم ميگه ما سني ها رسم سكه نداريم ١٨مثقال طلا ميذاريم مهريه كه بهش ميگن مهري ... رسم نیسهر کی هر چقد دلش بخواد میگیره مثلا من ۱۹ تا اشرفیه مهریه ام خواهرم ۴۰۰تا سکهکلا هر چقد عروس تعیین کنه اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙