2789
عنوان

سابلیمینال

53 بازدید | 11 پست

دوستان خودم میخوام سابلیمینال درست کنم(البته خود سابلیمینال نیس)😅. میخوام صدامو ضبط کنم بعد هی تکرار کنم و روزی نیم ساعت گوش بدم. به خودم تلقین کنم.(شاید بهم کمک کنه)😁 

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خنده داره😂 منم میخوام گوش بدم ولی میترسم منفی باشن

ن جالب بود 😂 بله منفی هستن متاسفانه خیلی ها گرفتار شدند، بعضا برای تغییر رنگ چشم و .. استفاده کردن

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

بهتره جملات رو خودت با خودت تکرار کنی یا توی برگه بزنی روبه روی میزکارت 

سابلیمینال اگر درست باشه جواب میده ولی بهترین ساب هم بعد یه مدت سردردهای میاره واعصاب رو ضعیف میکنه  

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
ن جالب بود 😂 بله منفی هستن متاسفانه خیلی ها گرفتار شدند، بعضا برای تغییر رنگ چشم و .. استفاده کردن

اخه کنکوری هستم و از اونور شنیدم میگن که بعضیاشون خوب نیس حداقل از این روش استفاده کنم😁قبلا باوخودم  تکرار میکردم ولی زیاد تاثیر زیاد نداشت چون با صدای بلند تکرار نمیکنم(میترس ابروم میره😂😂😂

بهتره جملات رو خودت با خودت تکرار کنی یا توی برگه بزنی روبه روی میزکارت  سابلیمینال اگر درست ب ...

خوبه که گفتی من کنکوری هستم و گفتم از این روش استفاده کنم. قبلا تکرار میکردم ولی نه با صدای بلند چون مترسم ابروم بره😂😂😂گفتم از این روش استفاده کنم

اخه کنکوری هستم و از اونور شنیدم میگن که بعضیاشون خوب نیس حداقل از این روش استفاده کنم😁قبلا باوخودم ...

بجاش یچیزی میگم انجام بده

سوره نصر رو قبل از خوندن کتابات بخون کوتاهه طول نمیکشه و بخون وشروع کن جزواتتو خوندن

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚