با یه پسری ۷ سال دوست بودم و روز تولد امام حسن مجتبی رسما نامزد شدیم ، تولدشه میخوام براش یه هدیه ی خیلی خیلی خیلی خوب بخرم جبران تمام خوبیا و هدیه هاش توی این همه سال، ۲۰ الی ۳۰تومن زور بزنم پس اندازم میشه ،نمیدونم چی بگیرم براش، ایشون ۴۰ سالشونه و علاقه ای هم به کنسول بازی نداره، دلم گفت ایفون بگیرم ولی خواستم نظر شما رو هم بدونم ❤
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگر بنظرتون منطقیه و ایشون بیشتر از این ها هزینه کردن براتون همون ک گفتین خوبه
ما باشیم نهااااایت یه تیشرت ۲۰۰ تومنی بگیریم😁🤭
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وای وای همییین اول زندگی اینو نباید گفت.بگو من واسه مردنم هم دست ب طلاهام نمیزنم.یادگار پدرمادرمن.مر ...
این حرفت کاملا درسته و من باهاش موافقم ولی دیگه دیدم اسی داره راه رو اشتباه میره بهترین راه حلم این بود وگرنه نه باید طلا داد به مرد نه ۴۰ میلیون هزینه کرد براش
اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد