2777
2789
عنوان

بی بی چک دو روز قبل موعد

208 بازدید | 17 پست

بچها بی بی چکم منفی منفی، حتی بعد یکساعتم هی نگاه میکنم منفیه 😭 دو روز مونده به موعدم خسته شدم سه سال شد دیگه ، از زندگی کردن از دعا کردن خسته ام چیکار کنم 😭😭😭

قبلش اصلا نزن بیشتر ناراحت میشی،بزار بگذره اگ نشدی بزن

اخه اکثرا یکی دو روز قبل موعد نشون داده ، من خودم اونسری که بارداری پوچ داشتم قبل موعد خیلی پررنگ بود حتی از خط کنترل هم پررنگ تر بود 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اکثرا یکی دو روز قبل موعد نشون داده ، من خودم اونسری که بارداری پوچ داشتم قبل موعد خیلی پررنگ بو ...

باشه دیگ بازم قبلش منفی میشه ادم ناراحت میشه من خودم۱سال و نیم منتظربودم کم استرس نکشیدم از بس زود بی بی میزدم 

عزیزم منم دوروز دیگ موعدمه ...هنو زوده بخدا امکان داره لقاح دیر گرفته باشه ....تو فکرم فردا صبح بزنم باز میگم ولش کن استرس الکی ندم ب خودم همون روز موعد یا اگ بازم بتونم تحمل کنم ی روز بعدش اگ پریود نشدم بزنم 

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
عزیزم منم دوروز دیگ موعدمه ...هنو زوده بخدا امکان داره لقاح دیر گرفته باشه ....تو فکرم فردا صبح بزنم ...

ان شاالله که مامان شدی من دیگه بخدا بریدم دست خودم خسته شدم دیگا نمیکشم صبح تا شبم گریه ...

ان شاالله که مامان شدی من دیگه بخدا بریدم دست خودم خسته شدم دیگا نمیکشم صبح تا شبم گریه ...

عزیزدلم چندوقته اقدامی؟بخدا تا وقتی این گزیه ها و استرس باشه نتیجه نمیگیری

عزیزدلم چندوقته اقدامی؟بخدا تا وقتی این گزیه ها و استرس باشه نتیجه نمیگیری

سه ساله ، اینماه رفتم کربلا تو زمان تخمک گذاریم خیییلی بیخیال بودم بعدم که اومدیم همش سرم شلوغ بود اصلا استرس نداشتم اینماه ، الان یه لکه قهوه ای تیره دیدم 😭 فک کنم پری داره میاد ، مهمونم داشتم ایتقدررر کار کردم کمرم داره میشکنه

سه ساله ، اینماه رفتم کربلا تو زمان تخمک گذاریم خیییلی بیخیال بودم بعدم که اومدیم همش سرم شلوغ بود ا ...

عزیزدلم ....درد پریودیم داری؟اخه لک باشه ممکنه لک لانه گزینیم باشه

عزیزدلم ....درد پریودیم داری؟اخه لک باشه ممکنه لک لانه گزینیم باشه

نه فعلا درد پریود ندارم ولی بخاطر کار کردن کمرم و پاهام درد میکنه دردش با درد پریود فرق داره ،درد کاره ، نه من لک لانه گزینی ندارم چون سری قبلی که بارداری پوچ داشتم لک ندیدم😔

نه فعلا درد پریود ندارم ولی بخاطر کار کردن کمرم و پاهام درد میکنه دردش با درد پریود فرق داره ،درد کا ...

ربطی نداره عزیزم ..هر بارداری متفاوته منم دفعه قبل ک باردار شدم لک نداشتم ولی سقط شد..انشالله ک بارداری