2789

دوگانه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوگانه کارخانه بهتره بد که خرید بگو بده ۴۸۱۸ کار کنه درآمد خوبی داره

ینی چی این شوهر منم میگه نیسان میگیرم باهاش کار میکنم واقعا درامد داره هر شهر ی که باشی؟

ینی چی این شوهر منم میگه نیسان میگیرم باهاش کار میکنم واقعا درامد داره هر شهر ی که باشی؟

بستگی داره البته ما تو خود ابادان نیستیم شوهرم دامداره میگه هم میتونم خودمون استفاده کنیم هم میگه برا گاوام خوبه

هر شهری نمیدم ولی داخل تهران دوستان هستن روزی بین یک میلیون تا یک میلیون پانصد هزار درآمد داره

تهران شهر بزرگیه ما یکی از شهرستانهای ارومیه هستیم نمیدونم واقعا درامد داره این ریسک و کنیم یا ن