2777
2789
عنوان

غدا نخوردن کودک نه ماهه

4087 بازدید | 17 پست

سلام دخترم نه ماه و هشت روزشه هرچی میدم امتناع می‌کنه یا انقدر حالت تهوع از خودش نشون میده که بالا میاره اگه هم غذایی بخوام بهش بدم باید انقد آسیاب بشه که شبیه پوره بشه چیز جامدی اگه تو غذاش باشه فورا بالا میاره و هرچی هم شیر خورده با اون بالا میاره مثلا اگه تو سوپ آسیاب شده یه دونه برنج بیفته یا یه تکه از گوشت و حس کنه تو دهنش تهوع میگیره کلا از همه چیز هم امتناع می‌کنه من تا کی باید بچم غذاش انقد پوره مانند باشه  تا کی میخواد غذاهای جامد و حس کنه بالا بیاره خیلی نگرانم  خواهشاً اگه تجربه مشابهی داشتین راهنماییم کنید

از اول که به بچه غذا میدین نهایت با پشت قاشق باید له کنین.بچه که به راحت الحلقوم عادت کنه سخت میشه ت ...

من دخترم از بس بد غذاست نمیدونم چیکار کنم اصلا یه قاشق غذا هم نمیخوره با کلی بازی فقط دو قاشق میخوره همین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم از بس بد غذاست نمیدونم چیکار کنم اصلا یه قاشق غذا هم نمیخوره با کلی بازی فقط دو قاشق میخوره ...

هر رفتار نادرستی که بچه ها پیدا میکنن،ریشش در اشتباهات خود ماست عزیزم.بچه خود بخود که اینطوری نمیشه..منم خیلی رو غذای دخترم حساس بودم و دخترم به شدت غذا شد.منم رویه م رو کلا تغییر دادم.ولی یک ماه مقاومت کردم تا درست شد.

چیزایی که دوست داره رو طوری درست کنین که خودش بتونه با دست برداره بخوره.وقتایی که اخلاقش خوبه و میدونین گشنست بهش بدین

الحمدلله رب العالمین❤
هر رفتار نادرستی که بچه ها پیدا میکنن،ریشش در اشتباهات خود ماست عزیزم.بچه خود بخود که اینطوری نمیشه. ...

چشم عزیزم حتماا همینکارو میکنم

سپاسگزارم ازت

فقط اینک الان بخوام غذای جامد بهش بدم زود نیس..؟!

چهارتا دندون تازه در آورده ک دوتا بالایی و دوتا پایینی هست..

چشم عزیزم حتماا همینکارو میکنم سپاسگزارم ازت فقط اینک الان بخوام غذای جامد بهش بدم زود نیس..؟! چه ...

من پسرم دوتا دندون تازه نیش زده.۹ ماهشه.از ۷ ماهگی غذای جامد میدم.ولی بچه ها فرق میکنن باهم.پوره ی سیب زمینی سیب زمینی سرخ کرده،لوبیا و نخود کاملا پخته مزه دار شده،گوشت قلقلی،برنج کته رو قلقلی کن.اینارو درست کن.یه دونه تو یه ظرف رنگی قشنگ جلوش بزار.تا خودش بخوره.کم کم که عادت کرد سوپ و آش و  برنج و خورش بده بهش.غذای بچه رو هم مدت طولانی بپز که نرم باشه.

الحمدلله رب العالمین❤

میوه طالبی و موز ریز کن براش.برگه زردآلو و هلو انجیر خشک و لواشک خونگی و میوه خشک با قیچی ریز کن تو ظرف بزار جلوش.نون تازه هم بچه ها دوست دارن.خرما پوست کن بده دیتش.اینا برای میان وعده هاش

الحمدلله رب العالمین❤
میوه طالبی و موز ریز کن براش.برگه زردآلو و هلو انجیر خشک و لواشک خونگی و میوه خشک با قیچی ریز کن تو ...

ممنونم ازت خیلی راهنمایی خوبی بود خدا خیرتون بده😘

براتون تو این شب ها مخصوصاا دعا میکنم

ممنونم ازت خیلی راهنمایی خوبی بود خدا خیرتون بده😘

خواهش میکنم.بچه ی بدغذا ضعیفه و دائم یا مریضه یا اخلاقش بد میشه..من تجربه رو دخترم داشتم که خداروشکر درستش کردم.شمام تلاش کن که موفق بشی.وگرنه بچه ی بدغذا آدمو روانی میکنه😁

الحمدلله رب العالمین❤
خواهش میکنم.بچه ی بدغذا ضعیفه و دائم یا مریضه یا اخلاقش بد میشه..من تجربه رو دخترم داشتم که خداروشکر ...

آرع واقعاا من از شش ماهگی ک غذا رو شروع کردم دیدم میلی نداره مجبورش نمیکردم چون فکر میکردم درست میشه ولی الان میبینم اصلا نمیخواد باهام راه بیاد دیگ کلافه و خسته م..

ارع عزیزم بردمش دارو هم استفاده کرد هم امپرازول هم اس امپرازول ولی تاثیری نداشت اصلا

منم دخترم رفلاکس داره بهش اس امپرازول میدم هیچ خوب نشده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹