2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 77 پست
دست خودم نیست وقتی اون صحنه ها یادم میاد نمیتونم بیرون کنم از ذهنم ناخوداگاه میگم اگه اینم اونجوری ش ...

توکل به خدا.... این همه بچه سالم هر روز متولد میشن خدا بهترینشو بهت میده شک نکن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست وقتی اون صحنه ها یادم میاد نمیتونم بیرون کنم از ذهنم ناخوداگاه میگم اگه اینم اونجوری ش ...

منم سقط اولم خیلی ناراحت بودم تا ۳ماه فقط گریه میکردم

ولی سقط دومم زودتر باهاش کنار اومدم ولی خب باز ترس دارم 

انشالله بارداری بعدیت یه نی نی خوشگله 😍

بهتررین دکتر شهرمون رو رفتم که مثلا فلوشیپ داشت ولی منم بزور قرص و دارو باردار شدم چون تنبلی داشتم اما به دو ماه نکشید هنوز صدای قلبش از گوشم بیرون نرفته 

بهتررین دکتر شهرمون رو رفتم که مثلا فلوشیپ داشت ولی منم بزور قرص و دارو باردار شدم چون تنبلی داشتم ا ...

تنبلی فقط اصلا سبک تغذیه ست و ورزش کن 

اگه چاقی حتما لاغر شو تو خونه پیاده روی کن نیم ساعت کافیه فست فود نخور شیرینی نخور چیزای که ارزش غذایی ندارن حذف کن میوه سبزیجات زیاد بخور