بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چیزی نمیشه.فقط بریز داخل یه سبد که روغن اضافه اش بره و درشو هم نزار تا ترد بمونه
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من تا فردا صبحش که شکمم کار کنه بادشکم دارم آبروم میره دیگه چیزایه کار خونه ایی نمیخورم بخورم باید تاوانشو بدم من بیماری روده تحریک پدیرم ۲۰ ساله مبتلام همه چیز نمیتونم بخورم
نه عزیزم منظورم تاشبه.من درست میکنم واس پسرم مثلا ظهر درست میکنم یهو تاشب در بازه مشکلی واسش پیش نمیاد بعد میریزم تو ظرف در بسته تا چند روز
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....