2821
2789
عنوان

همسایه ی بد

152 بازدید | 14 پست

بچه ها مامانم اینا با عموم اینا شریکی زندگی می کننن یعنی یه طبقه برای مامانم ایناس و یه طبقه برا اونا و اینم بگم که مسئولیت نگهداری مادرشونم فقط با مامان و بابامه هیچکدوم ازش نگهداری نمیکنن بجز ما فکر کن شبا میاد تو خونه ما میخوابه تو هال و کلا محدود میشیم تا دیر وقت بخایم تلویزیون ببینیم هی پا میشه میگه پاشو برو بخاب و فلان و خیلی حرفا.)

حالا اینم بگم خونمون حیاط داره که ما باید کوچه رو دور بزنیم برسیم حیاط یعنی خیاطم برا عموم ایناس حالا موند یه راه پله اقا ما تو راه پله پنجره داریم اونو باز میذاریم اومدن گیر دادن که اینجا باز بمونه خونمون کثیف میشه  اینجاهم گیر دادن😑یا تو تراس لباسای تمیزمونو که نم داره می تکونیم میگه خونمون کثیف میشه فکر کن از همه جا گیر دادن ما فقط یه ۱۲۰ متر اختیار داریم و اونم باید نامرئی زندگی کنیم🙃

این کاربری متعلق به دو نفره 

کاش میشد بفروشید برید زندگی با عمو و عمه و فامیل از این بهتر نمیشه 

البته بجز تعداد کمی

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه طبقه بالا برا شماس پشته بوم رو مرتب کنین اونجا کاراتونو بکنین 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اگه طبقه بالا برا شماس پشته بوم رو مرتب کنین اونجا کاراتونو بکنین 

حالا اینم بگم بهتون که مامانم ردیف کرد اونجارو حالا میان در اونجارو هم میبندن 

کاش میشد بفروشید برید زندگی با عمو و عمه و فامیل از این بهتر نمیشه  البته بجز تعداد کمی

بابام اصلا هیجی نمیگه 

میگه میترسم بفروشیم نتونیم جای خوبی رو بگیریم 

واقعا دعا کنین بفروشیم

خیلی بده  میفهمم چی میگی فقط تو هستی و مامانت؟

نه ابحی و بابامم هست 

ولی انگار زبون بابامو بستن اصلا حرفی نمیزنه 

میگم واقعا چرا اینا از بعد ابدی به دتیا نگاه میکنن؟؟

بخدا یه سر درد ادمو از همه داشته و نداشته های زندگی غافل میکنه  حیف که خدا با اینطور ادما قهر کرده 

مظلومن پس خودت جواب بده بنظرم حق ندارن  حالیشون کن البته بااحترام جواب نداد بی احترام

من جوابشو دادم بابام اومد به من پیش اون گفت یه سیلی داری پیشم 

فکر کن هیچ جای دنیا یکی نیست همدم ادم باشه تلخی نکنه 😪

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز