2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

950 بازدید | 113 پست

من خیلی از زایمان وحشت دارم سزارین میخواستم برم به امید اینکه درد نداره واینا ولی الان یکی از دوستام زایمان کرده دیدمش خیلی توعذاب بود موندم اصلا تحمل یهویی دردطبیعی ام ندارم 

میشه از تجربیاتتون راجب زایماناتون بگید وچه بیمارستانی بودید اگه تهرانید

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

منم باردارم، طبق تجربه اطرافیانم و چیزایی که دیدم انتخابم سزارینه. ترجیح میدم شکمم بخیه بخوره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زایمانم طبیعی و کاملا راضی

میشه ازدردش بگی درچه حده ؟؟؟وقتی بچه میخوادبیاد بیرون چی اخه ازیه لوله به اون کوچیکی چجوری یه بچه میاد بیرون خیلی دردنداره؟

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
این نطر منه که مجردم بنطرم طبیعی بهتره شاید درد داشته باشی وای عداب بخیه و پاره شدن و خوب شدن شکم ر ...

طبیعی هم همه این عذابایی که گفتی داره ها. بخیه و پاره شدن و ... . بعدم درد سزارین قابل تحمله با مسکن. من هرچی طبیعی ام دیدم اطرافم همون قدر درد کشیدن. دو تاشم سخته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

خواهرم اگه میخوای درد رو اول داشته باشی بروطبیعی اگه میخوای اخرش دردبکشی بروسزارین.بالاخره این درد هست وباید بکشی ولی سزارین بدتره چون دگ بعدش از درد بخیه اینا نمیتونی بچتو خودت بگیری وشیربدی اذیت میشی ولی طبیعی دردش اولشه بعدک بچت دنیااومد خیلی راحت راه میری کاراتو خودت میکنی ب بچت رسیدگی میکنی

همه که مثل هم نیستن بعدم زایمان هم طبیعی هم سزارین درد داره بالاخره آدم میخاد زایمان کنه مشخصه که درد داره ولی دردش واسه یه روزه چرا واسه یه درد یه روزه چندماه خودتوعذاب میدی بالاخره میادتموم میشه میره بعدکه بچتومیبینی اصلاهم چی یادت میره من طبیعی زایمان کردم دوتا بعد ایمان هیچ تاثیری از دردنبود

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
خواهرم اگه میخوای درد رو اول داشته باشی بروطبیعی اگه میخوای اخرش دردبکشی بروسزارین.بالاخره این درد ه ...

طبیعی هم بخیه داره

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من سزارین توی بیمارستان خصوصی برای هر دو بچم عالی بود به دکترم سپردم که دوز بی حسی رو زیاد کنه اونم خدا سلامتش کنه گوش کرد به حرفم خیلی راحت بیرون اومدم ار عمل در کل بهتره بنظر بنده

میشه ازدردش بگی درچه حده ؟؟؟وقتی بچه میخوادبیاد بیرون چی اخه ازیه لوله به اون کوچیکی چجوری یه بچه می ...

قربونت برم من دوتاطبیعی اوردم لوله ب اون باریکی بازمیشه گشادمیشه فقط باید تحمل درد روک بچه میاد رو بکنی بچه ک اومد توبغلت احساس میکنی تازه بدنیااومدی ومشکلی نیست ولی سزارین ن...دوست من سزارینه 10ساله سز کرده الانم میگه کمر درد دارم بخاطر امپول ک بهم زدن 

سلام من سزارین شدم چون پسرم بریچ بود.از من به شما نصیحت طبیعی زایمان کنین.اون لحظه درد دارین که به نظر من قابل تحمله.دیگه بعد تولد بچه حالتون خوبه.اما سزارین سختتره وکلی عوارض داره