2789

فرقی نمونه من الان چهار رکعت نماز حضرت علی را خوندم مهم اینه که تو لیالی قدر باشه اما چون نماز شما مخصوص شب قدر تا زمانی که خورشسد طلوع مکنه فرصت دارید

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله حاجت روا بشین منم دعا کنین انشاالله حاجت روا شم انشاالله منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاالله اسمم نیلوفره 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

خانوما امشب حتما بخونین  انشالله هممون حاجت رواشیم

۱ سوره واقعه ۱سوره توحید ۷مرتبه  یا الله بخونید آیت الله فاطمی نیا رو دعا کنید خودش گفته 

منم دعا کنید خدابهم یه نی نی پسر بده وسالمممم

برای مادرم دعا کنید صاحب خونه بشه بعد ۲۵سال