2777
2789
عنوان

آبروم رفت....

498 بازدید | 23 پست

هرشب سحری شوهرم خونه خودمونه ها...یه امشب گفت میرم پایین پیش خانوادم غذامو بکش ببرم

قرمه سبزی گداشته بودم بعد قراربود بریم احیا

لیموها رو انداختم داخلش رفتیم برگشتیم هنوز زیر خورشتم روشن بود تا سحر

یه مزه گندی گرفته افتضاح...بعد رفتن شوهرم چشیدم

خاک تو سرم...

لیموها با موست بود یه مزه گندی گرفته چندساعت جوشیده

شما اینکارو نکنید

ما لیمو امانی رو یه سوراخ میکنیم میندازیم 

میشه برام سه تا صلوات بفرستین یکی برای راضی شدن شوهرم برای ادامه تحصیلم دومیش دانشگاه خوب تو یه رشته خوب قبول بشم   هرکس صلوات فرستاد اعلام کنه تا براش صلوات بفرستم التماس دعا دارم برام  دعا کنین شوهرم بزاره درس بخونم وچشامو عمل کنم دیگه عینک نزنم دعا کنین عمل بشه وپول عملم جور بشه فعلا بدلیجات شوپینگ واکسسوری میفروشم اینم گروهم عکسای بدلیجات واکسسوری رو تواین گروه میزارم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2nلباس وکفش ارزان قیمت هم میفروشم اینم لینک کانالم https://www.instagram.com/invites/contact/?i=e5ocfpmw3l39&utm_content=ofh39sd‎‏پیج اینستام 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فدا سرت 😊

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
واخبار برام سوال شد! من‌اگه شوهرم بگه میخوام برم‌خونه ی مامانم تعارفم‌نکنه حسابی بهم برمی خوره البت ...

منم سوال شد برام😂

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
واخبار برام سوال شد! من‌اگه شوهرم بگه میخوام برم‌خونه ی مامانم تعارفم‌نکنه حسابی بهم برمی خوره البت ...

اخه معلومه استارتر براش این موضوع مهم نیستش 

البته منم شخصا برام مهم نیست،چون تو یه ساختمونیم گاها صبونه رو پایین پیش پدرمادرشون میخورن 

شوخی کردم با شما🤗

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز