2821
2789
عنوان

من خیلی زشتم🥲😔

992 بازدید | 62 پست

اصلا اعتماد به نفس ندارم 

دلم میخواد عمل زیبایی کنم ولی بازم همه‌ش نا امیدم که خوشگل نمیشم 

انقد که تو اینستا همه خوشگلن

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اینستا ک هنه قشنگن...معیار زیباییت تو خیابون باشه😅

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
قلت کردی بخودت میگی زشت توزیباترین مخلوق خدایی ومن عاشقتم 😍❤😘

اصنم خوشگل نیستم 

خودمو که دیگه نمیتونم گول بزنم

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

عزیرم اینستا رو حذف کن برای آرامش خودت 

منم همین امشب حذف کردم

غصه خوشگلیای الکی بلاگرا رو نخور تو خودت به اندازه کافی زیبایی♥️

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
باورتون نمیشه از دوربین و عکس انداختن فراریم همیشه حالم بده و دارم خود خوری میکنم😔😔

اگ فک میکنی با عمل زیبایی حس بهتری داری خب عمل کن 

ولی اینو یادت نره مهم اینه خودت خودتو زیبا بدونی اونوقت بقیه هم باور میکنن 

و اینکه هرکاری هم بکنیم همیشه یکی زیباتر از ما پیدا میشه ..

من یه مشکلی دارم که کمتر کسی داره آدم زشت باشه ولی مثل من نباشه مشکلش

خو مشکلت چیه

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی

من خیلیا بهم گفتن زشتی ولی من هرچی خودمون نگاه میکنم خودمو زشت نمیبینم به خدا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😒

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن