2777
2789

من تو دوران طلاقم هنو كارام تموم نشده افتظاح. حال و روزم بده خیلی کاشی زود بگذرن این روزا

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به دلیلش داره

بعضی ها واقعا داغون میشن چون عجولانه و الکی طلاق گرفتن بعضی ها خوشحال و راحتن چون ازاد شدن و راحتن

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

اونایی که از جهنم رها میشن به آرامش میرسن. ولی اونایی که از روی لجبازی و با تحریک و دخالت دیگران طلاق میگیرن و همه پلهای پشت سر را خراب میکنن. هیچوقت بعد از طلاق حالشون خوب نمیشه. شاید ظاهر سازی کنن و بگن راحت شدم ولی از درون داغونن و چاره ای ندارن