2777
2789
عنوان

جهیزیه

146 بازدید | 17 پست

سلام دوستان راستش خواهرم طرف شوهرش اینا رسم دارن مادر عروس جهزیه علاوه بر چیزایی که باید بخریم کولر و ایفون تصویری و پکیج بخریم مادر منم میگه که من برای تو اینکار هارو نکردم و برای اون خواهرمم انجام نمیده الان ابجیم به مامانم میگه که باید بخری وگرنه جلوی خانواده همسرم سکه یه پول میشم و حرف برام در میارن نمیدونیم والا چیکار کتیم

وااااا  پکیج ایفون تصویری کولر دیگه چه صیغه اییه  چه مسخره

به ابجیم میگیم به شوهرت بگو ما رسم نداریم و نمیتونیم بخریم اون گوش نمیده هر چی شوهرش بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور خواهرت اشتباهه گلم

خانواده ام مهم تره یا حرف خانواده شوهر!؟؟؟

بعدم اونا بگن مگه به گفته های اوناست 

اگه وضع مالیتون خوبه که خب بگیرید حالا ابجیتم اذیت نشه

اگه وضع مالیتون خوب نیست اصلاااا از نظر من واجب نیس ادم خانوادشو زیر این فشار اقتصادی له کنه که حالا ایفون بخره 

باور خواهرت اشتباهه گلم خانواده ام مهم تره یا حرف خانواده شوهر!؟؟؟ بعدم اونا بگن مگه به گفته های ا ...

وضع مالیمون بد نیست خداروشکر ولی مامانم میگه من بخرم دارم بچمو اینجا سبک میکنم اینا به عهده من نیست شوهرش باید بخره و از این حرفا 

به خواهرت بگو یه کم برای خودت ارزش قائل شو یعنی چی هر چی شوهرش بگه قبول میکنه والا ما نشنیده بودیم ...

خواهرم تا عروس شده خیلی زیاد تغییر کرده همش طلب کاره از مامانم یکسال و نیمه ازدواج کرده شوهرش مسافرت نبردش میگه اگه ببرم تو رو مسافرت خونه ای میخوایم درست کنیم یه مدت عقب میفته  

سمت ما که کلا خونه و هرچی جز خونه س مثل ابگرمکن و کولر و تصفیه آب و غیره و حداقل چهارتکه بزرگ مثل لب ...

چقدر خوب اون حتی به مامانم گفته گراهام نخر بدام تلوزیون بخر😐😐

خواهرم تا عروس شده خیلی زیاد تغییر کرده همش طلب کاره از مامانم یکسال و نیمه ازدواج کرده شوهرش مسافرت ...

جو گیر شده

بهش بگو هرچی به پسر و خانوادش سختتر بگیری قدرتو بیشتر میدونن

البته منظورم این نیست که دیگه شورشو دربیاره عروس ولی خب باید یکم سخت گرفت به داماد

🌷