2777
2789
عنوان

چی میشه که ینفر.....😒😒😒😑😑😑

94 بازدید | 6 پست

چی میشه که همه دخترا تو فامیل با من اصلا خوب نیستن ؟ من همیشه آدم خجالتی بودم تو زندگیم مثلا تو کلاس همیشه یه گوشه مینشستم همه میگفتن اصلا حرف نمیزنه راستش اعتماد به نفس نداشتم . تو فامیل که اصلا به قول معروف حسابم نمیکردن . نمیدونم بخاطر اینه که مثلا بخاطر مسائلی از بابام لجشون میاد ، یا چون آدم سرزبون دار و زرنگی نیستم ، یا شاید چون خیلی پولدار نیستم ؟؟؟؟ حالا اینبار عید که دانشگاه قبول شدم بزور یکی دونفر اومدن پیشم . بعد ۲۰ سال شمارمو میخاستن بگیرن 😅 منم ندادم بهشون . اومدن مثلا فقط اونم درحد یه سوال ازم پرسیدن . من خیلی ناراحتم . شاید بخاطر اینه که تیپ نمیزنم ، یا مثلا اینکه ازشون دورم زیاد نمیبینمشون .‌خودم مثلا دوستمو میبینم اون از همون کوچیکی خیلی حسابش میکردن تو فامیل : اول اینکه پولداره بخاطر خونه و اینکه یه دنیا لباس داره 😅 دوم اینکه توپُره یعنی مثل من لاغر نیست . و اینکه تو تموم عروسیا شرکت میکنه هردفعه هم آرایشگاه میره و لباس میخره 😒😒😒😒😒حال داره واقعا ! من که میرم فقط یه چیز ساده آرایشگاهم نمیشناسم اونجا برم 😞😞😞😞💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خب شماره خواستن ندادی

شاید رفتار خودت ی جوریه ک سمتت نمیتونن بیان خب یکم ب خودت برس تیپ بزن اعتماد بنفستو ببر بالا    اصولا ادما با کسی ک اعتماد بنفس پایین دارن و خجالتین نمیتونن ارتباط برقرار کنن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
عزیزم خب شماره خواستن ندادی شاید رفتار خودت ی جوریه ک سمتت نمیتونن بیان خب یکم ب خودت برس تیپ بزن ا ...

نه خجالتی نبودم . چون اولا لاغرم و اینکه تیپمم معمولیه . دخترا دوست دارن با یکی بگردن خوشتیپ باشه مثلا خوشتیپ هستم ولی معمولی ‌. بعدشم ازشون ناراحت بودم چون تا دانشگاه قبول شدم اومدن و تاحالا محلم نمیدادن

نه خجالتی نبودم . چون اولا لاغرم و اینکه تیپمم معمولیه . دخترا دوست دارن با یکی بگردن خوشتیپ باشه مث ...

چی بگم گلم

من ک با فامیل کار ندارم قبلا فقط با دختر عموا اوکی بودم الان خیلی وقته ندیرمشونو حرف نزدیم

فامیل ب درد ادم نمیخوره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد