2777
2789
عنوان

مسافرت کاری

905 بازدید | 58 پست

سلام خانما شوهر من نماکار هستش یعنی بنا هستش اینجا تو اصفهان کار نیس یه دوماهه بیکاره حالا براش تو بند عباس کار پیداشده شوهرم میگه میرم دوماه اونجام بعد کارو که تموم کردم میام اما شوهرمن قبلا به من خیانت جن سی کرده بود حالا دو دلم نمیدونم بزارم بره یا خیر 😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بخدا موندم چیکار کنم میدونید من خیانت هاشو بنا به دلایلی بخشیدم و اونم بشدت پشیمون بود اما قلبم از زخم خیانتش پاک نشده به زبون بهش میگم بهت باور دارم اما وقتی خیانتش یادم میاد دلم میخواد خون بالا بیارم 

ببخشید عزیزم منم بهم خیانت جنسی شده میشه بگی شما چطور متوجه شدی

هی خواهر جان قصه اش طولانیه اما مختصررومفید برات توضیح میدم همینو میگم که یه شبه متوجه شدم اونم توسط همون خانم که همسرم باهاش رابطه جنسی برقرار کرده بود ازون خانما که پول میگیرن فقط همسر من نبود چهار نفر رفته بودن پیش یه خانم 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😧😣😣😣😧😧😣😧😧😧😧😧😣😧😧😧😣😧😧😧😧

هی خواهر جان قصه اش طولانیه اما مختصررومفید برات توضیح میدم همینو میگم که یه شبه متوجه شدم اونم توسط ...

دلم رو هیچ  آدمی صاف نمیشه دوتا بچه دارم همسرم اون سال خیلی یعنی پشیمون بود منم کسی نبود نگهم داره بخشیدمش دارم زندگی میکنم اما بخدا بهش باور قلبی ندارم مگه میشه وقتی یه مرد دست خورده شد باز دلت روش بشینه 😔

ای داد خدا بهت صبر بده منم خودم دیدم.

چی دیدی خواهر من پدرم پارسال فوت کرد بابت فوت پدرعزیزم انقدر گریه نکردم که بابت خیانت همسرم گریه کردم یادمه اون شب وقتی متوجه خیانتش شدم تا صبح مثله مرغ سر کنده تو حیاط خونه راه میرفتم بارون هم می باید خدایا چه شب سختی بود یعنی اکن شب گذشت 

چی دیدی خواهر من پدرم پارسال فوت کرد بابت فوت پدرعزیزم انقدر گریه نکردم که بابت خیانت همسرم گریه کرد ...

من اومدم خونم برا بچه هام وسیله ببرم دیدم بایه زنه لخت بودن خدامرگشون بده انقد حالم بد بود یادم نمیاد چیکار کردم فقط یادمه با زانو افتادم لال شده بودم