2777
2789
عنوان

قبول نشدن حاجت

132 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها نمیدونم چرا دعاهام مورد قبول خدا نمیشه دوس دارم ازدواج کنم همه ازدواج کردن اما من ن هر چی دعا میکنم چله میگیرم فایده نداره هر کی هم میاد سمتم برا ازدواج جور نمیشه امشب شب قدر هست عزیزان لطفا برامنم دعا کنید ک کارم درست بشه خیلی گرفتارم و درمانده اسمم محدثه هست برام دعا کنید امیدوارم گرفتاری های شما هم حل بشه

الهی که یه ازدواج خوب داشته باشی عزیزم.به نظرم اگه میخای به حاجتت برسی یه مدت رهاش کن و اصلا بهش فکر نکن

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که یه ازدواج خوب داشته باشی عزیزم.به نظرم اگه میخای به حاجتت برسی یه مدت رهاش کن و اصلا بهش فکر ...

امیدوارم عزیزم چون واقعا درمانده شدم و دچار استرس سر این قضیه 

یعنی کلا دیگه هیچ کاری نکنم حتی دعا هم نخونم؟؟

اره کلا بیخیال شو...مطمعنم به اندازه کافی نذر و چله و ختم برداشتی تو دلت توسل داشته باش اما قلبت رو آروم کن و بیخیالش شو نذر و اینا رو بزار بعد اینکه به حاجتت رسیدی کلا رهاش کن

امیدوارم عزیزم چون واقعا درمانده شدم و دچار استرس سر این قضیه 

عزیزم بیخیالش شو...من آدمای زیادی دیدم وقتی حاجت و خواستشون رو دیگه بهش فکر نکردن و نگرانی و استرس براش نداشتن خواسته شون مورد قبول حق قرار گرفته🙂یه مدت دیگه به فکرش نباش انشاالله بهترینها سر راهت قرار میگیره.چنتا کتابم هستن در این باره میتونی بخونی توی نت

ممنون عزیزم شما هم برا ما دعا کنید التماس دعا 💚

ممنون گلم محتاجیم به دعا❤️🤲🏻نگران نباش درست میشه

عزیزم بیخیالش شو...من آدمای زیادی دیدم وقتی حاجت و خواستشون رو دیگه بهش فکر نکردن و نگرانی و استرس ب ...

پس باید ذهنم معطوف ب چیزای دیگه کنم انقد ک نمیرسم ب این قضیه وقتی خدا نخواد نمیشه کاریش نمیشه کرد

پس باید ذهنم معطوف ب چیزای دیگه کنم انقد ک نمیرسم ب این قضیه وقتی خدا نخواد نمیشه کاریش نمیشه کرد

آره عزیزم...بعضی وقتا باید تسلیم شد خواسته ی خدا شد چرا که اون بهتر میدونه چی برای ما بهتره.اصرار زیاد و پافشاری زیادم خوب نیست گلم. من خودم چهارساله منتظر بچه هستم چه روزایی همش التماس میکردم وهمش اصرار میکردم خیلیا بهم میگن بیخیال شو و دارم سعیمو میکنم بهتره با خواست خدا جلو برم توکل مهمترین چیز هست

نمازامام جوادبراازدواج بخون وشک نکن ،این تنها چیزیه که به هرکی گفتم اثرداشته،من خودمم هرچی پیش خدارومیزنم براحاجتم هیچی،واقعاخسته شدم اما شمااینوبخون  مداومت کن خیلی زودنتیجه میگیری بارهاثابت شده،بشرط التماس دعام

..........
نمازامام جوادبراازدواج بخون وشک نکن ،این تنها چیزیه که به هرکی گفتم اثرداشته،من خودمم هرچی پیش خدارو ...

سلام عزیزم چشم امتحان میکنم تا نتیجه ببینم چی میشه نمازشون چطوری هست توی گوگل نوشته شده؟؟؟